Trabucco

Trabucco Energhia Xs Supreme Match 4203/20 horgászbot

Termékleírás

Prémium minőségű match bot közepes parabolisztikával, de a “Twist free” technológiának köszönhetően nem hasonlítható össze egyik elődjével sem.
Mi is ez a twist free?
Ez egy speciális karbonszerkezet, ahol a szénszálak 45 és 135 fokban helyezkednek el. Ennek köszönhetően a bot ellenállása a hirtelen fellépő erőhatásokkal szemben drámaian megnő és rendkívüli módon ellenáll a dobásnál és fárasztásnál fellépő csavarónyomatéknak. Ez pedig jótékony hatással van a dobástávolságra és dobáspontosságra
Az X????-Joint technológiának hála dobáskor a bot rezgése minimális. Ez a tulajdonság is nagy mértékben hozzájárul a nagyobb és pontosabb dobásokhoz.  
(X-Joint: A tagok csatlakozási részén az egyes rétegekben lévő a szénszálak 45 fokos szögben elforgatva helyezkednek el. Ez szerkezet nagyon biztonságossá és erőssé teszi a tagok közti kapcsolatot és a terhelés eloszlása sem törik meg ezeken a pontokon, így a bot karakterisztikája végig egyenletes marad.)
A bot ideális 40 méteres dobástávolságig közepesen széles csatornákra és tavakra.

Trabucco

Trabucco Energhia Xs Supreme Match 4203/20 horgászbot

189.230,0 Ft

Elfogyott

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 153-31-420 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg

175g

Dobó súly

5-20 g

Tagok száma

3

Termékleírás

Prémium minőségű match bot közepes parabolisztikával, de a "Twist free" technológiának köszönhetően nem hasonlítható össze egyik elődjével sem. Mi is ez a twist free? Ez egy speciális karbonszerkezet, ahol a szénszálak 45 és 135 fokban helyezkednek el. Ennek köszönhetően a bot ellenállása a hirtelen fellépő erőhatásokkal szemben drámaian megnő és rendkívüli módon ellenáll a dobásnál és fárasztásnál fellépő csavarónyomatéknak. Ez pedig jótékony hatással van a dobástávolságra és dobáspontosságra Az X????-Joint technológiának hála dobáskor a bot rezgése minimális. Ez a tulajdonság is nagy mértékben hozzájárul a nagyobb és pontosabb dobásokhoz.   (X-Joint: A tagok csatlakozási részén az egyes rétegekben lévő a szénszálak 45 fokos szögben elforgatva helyezkednek el. Ez szerkezet nagyon biztonságossá és erőssé teszi a tagok közti kapcsolatot és a terhelés eloszlása sem törik meg ezeken a pontokon, így a bot karakterisztikája végig egyenletes marad.) A bot ideális 40 méteres dobástávolságig közepesen széles csatornákra és tavakra.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!