Trabucco

Trabucco Epica Xtreme 2402/400, bot

Hossz (Length): 2,40 m; Száll. hossz (C. length): 124 cm; Gyűrű tip./db (Guide): S-SiC; Dobósúly: 150-400 g

Termékleírás

Trabucco Epica Xtreme 2402/400, bot:

A Trabucco Epica Xtreme 2402/400 két részes, put-in csatlakozású, no limit bot a harcsázók számára tervezett legjobb eszköz. Az érzékeny spicc és az extrém erejű szerkezet a legnagyobb harcsák kezelésére is alkalmas. Az érzékeny spicc a kuttyogató botok legfontosabb jellemzője, amely segít érzékelni még a legfinomabb kapásokat is. Ez a bot nemcsak a nevében képviseli az extrém kategóriát, hanem a teljesítményében is.

A bot anyaga, amely egy karbon, üveg és kompozit anyagok kombinációja, nem csupán kifinomult szilárdságot, de optimális súlyt is biztosít, ami kiváló teljesítményt garantál hosszú távon. A kéttalpas, rozsdamentes gyűrűk kiválóan ellenállnak a legkeményebb harcoknak, miközben zökkenőmentesen biztosítják a zsinór futását, ami kritikus fontosságú a dobások pontosságához és a sikeres fárasztáshoz. Ez a bot ideális választás minden olyan horgász számára, aki nem hajlandó kompromisszumokat kötni a minőség és a teljesítmény terén, különösen a harcsázás során. A “no limit” jelző azt sugallja, hogy ez a bot minden kihívást képes felülmúlni, legyen szó akár kisebb halakról vagy hatalmas harcsákról. Rugalmasan alkalmazkodik minden vízparti kalandhoz, biztosítva a horgász számára a maximális biztonságot és sikerélményt minden egyes horgászatra induláskor.

Trabucco hivatalos oldala

Trabucco

Trabucco Epica Xtreme 2402/400, bot

Hossz (Length): 2,40 m; Száll. hossz (C. length): 124 cm; Gyűrű tip./db (Guide): S-SiC; Dobósúly: 150-400 g

31.370,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 161-41-240 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg

248g

Dobó súly

150-400 g

Tagok száma

2

Bot átmérő (mm)

17.1

Termékleírás

Trabucco Epica Xtreme 2402/400, bot: A Trabucco Epica Xtreme 2402/400 két részes, put-in csatlakozású, no limit bot a harcsázók számára tervezett legjobb eszköz. Az érzékeny spicc és az extrém erejű szerkezet a legnagyobb harcsák kezelésére is alkalmas. Az érzékeny spicc a kuttyogató botok legfontosabb jellemzője, amely segít érzékelni még a legfinomabb kapásokat is. Ez a bot nemcsak a nevében képviseli az extrém kategóriát, hanem a teljesítményében is. A bot anyaga, amely egy karbon, üveg és kompozit anyagok kombinációja, nem csupán kifinomult szilárdságot, de optimális súlyt is biztosít, ami kiváló teljesítményt garantál hosszú távon. A kéttalpas, rozsdamentes gyűrűk kiválóan ellenállnak a legkeményebb harcoknak, miközben zökkenőmentesen biztosítják a zsinór futását, ami kritikus fontosságú a dobások pontosságához és a sikeres fárasztáshoz. Ez a bot ideális választás minden olyan horgász számára, aki nem hajlandó kompromisszumokat kötni a minőség és a teljesítmény terén, különösen a harcsázás során. A "no limit" jelző azt sugallja, hogy ez a bot minden kihívást képes felülmúlni, legyen szó akár kisebb halakról vagy hatalmas harcsákról. Rugalmasan alkalmazkodik minden vízparti kalandhoz, biztosítva a horgász számára a maximális biztonságot és sikerélményt minden egyes horgászatra induláskor. Trabucco hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!