Trabucco

Trabucco F1 Maggot Horgok

Elsősorban keszegfélék és kárász horgászatára optimalizált szakáll nélküli horog.A hosszú és vékony hegy, valamint az alatta lévő öböl kialakítása biztosítja, hogy a feltűzött élőcsali se tudjon letáncolni.

Termékleírás

Trabucco F1 Maggot Horgok:

A Trabucco F1 Maggot Horgok elsősorban keszegfélék és kárász horgászatára lettek kifejlesztve, optimalizált szakáll nélküli kialakítással. A hosszú és vékony hegy, valamint az alatta lévő öböl biztosítja, hogy a csali se tudjon letáncolni. A kisebb méretek rendkívül könnyűek, így a legérzékenyebb horgászatra is alkalmasak. A magas széntartalmú acélból készült horgok lapkás kialakítással, kőzéphosszú vékony szárral és szűk ívű öblökkel rendelkeznek, amelyek hatékonyan akadnak be a halak szájába. A tükröződésmentes nano réteg javítja a csali mozgását és csökkenti a csali roncsolását, így biztosítva a jobb akadást és hosszabb élettartamot a horgoknak. A F1 Maggot Horgok kiváló választás minden horgász számára, aki keresi a hatékony és megbízható horgászfelszerelést.

Magas széntartalmú acél
Kőzéphosszú vékony szár szűk ívű öböl
Lapkás kialakítás
Teljes hosszban kör keresztmetszet
Kissé befelé görbülő szakállmentes hegy
Tükröződésmentes nano réteg, mely könnyebb csalizást kisebb mértékű csali roncsolást, jobb akadást és hosszabb élettartamot jelent

A Trabucco hivatalos oldala

Trabucco

Trabucco F1 Maggot Horgok

Elsősorban keszegfélék és kárász horgászatára optimalizált szakáll nélküli horog.A hosszú és vékony hegy, valamint az alatta lévő öböl kialakítása biztosítja, hogy a feltűzött élőcsali se tudjon letáncolni.

1.060,0 Ft1.325,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Specifikációk

Zsinór vastagság (átmérő)

0,38 mm, 0,40 mm, 0,43 mm, 0,45 mm

Horog típus

Lapkás

Horog bevonat

Nano

Szakáll

Szakáll nélküli

Termékleírás

Trabucco F1 Maggot Horgok: A Trabucco F1 Maggot Horgok elsősorban keszegfélék és kárász horgászatára lettek kifejlesztve, optimalizált szakáll nélküli kialakítással. A hosszú és vékony hegy, valamint az alatta lévő öböl biztosítja, hogy a csali se tudjon letáncolni. A kisebb méretek rendkívül könnyűek, így a legérzékenyebb horgászatra is alkalmasak. A magas széntartalmú acélból készült horgok lapkás kialakítással, kőzéphosszú vékony szárral és szűk ívű öblökkel rendelkeznek, amelyek hatékonyan akadnak be a halak szájába. A tükröződésmentes nano réteg javítja a csali mozgását és csökkenti a csali roncsolását, így biztosítva a jobb akadást és hosszabb élettartamot a horgoknak. A F1 Maggot Horgok kiváló választás minden horgász számára, aki keresi a hatékony és megbízható horgászfelszerelést. Magas széntartalmú acél Kőzéphosszú vékony szár szűk ívű öböl Lapkás kialakítás Teljes hosszban kör keresztmetszet Kissé befelé görbülő szakállmentes hegy Tükröződésmentes nano réteg, mely könnyebb csalizást kisebb mértékű csali roncsolást, jobb akadást és hosszabb élettartamot jelent A Trabucco hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!