Trabucco

Trabucco Genius Brx-36 háttámlás versenyláda

Termékleírás

A jól ismert és elismert Genius 25 ládák következő generációja, mely már 36mm-es lábakat és ezzel együtt kimagasló stabilitást kapott. Ráadásul ezek a ládák kompatibilisek a „Connect” és „Clamp On” csatlakozókkal ellátott kiegészítőkkel is.
A láda lábai a kerethez a sarkokon 45 fokos szögben kapcsolódnak. Ha felülről ránézünk, akkor olyan, mintha egy nagy X betűt látnánk. Ez az „X” jelenik meg a láda nevében is.
Minden fiók zár egyúttal csuklópánt is, emiatt az elölről és hátulról is felnyitható.
A ládához kényelmes vállpánt is tartozik, amely jelentősen megkönnyíti a szállítást.
A BRX-36 láda legfigyelemreméltóbb tulajdonsága, hogy párnázott háttámlával rendelkezik, ami jelentősen fokozza komfortérzetünket.
A láda egy 13 cm mély rekesszel rendelkezik, de kiegészítőkkel tetszés szerint bővíthető.
A ládához rendelhető aluminium lábtartó is.  (116-13-000)

Trabucco

Trabucco Genius Brx-36 háttámlás versenyláda

83.000,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 116-13-020 Kategória: Címke:

Specifikációk

Termékleírás

A jól ismert és elismert Genius 25 ládák következő generációja, mely már 36mm-es lábakat és ezzel együtt kimagasló stabilitást kapott. Ráadásul ezek a ládák kompatibilisek a „Connect” és „Clamp On” csatlakozókkal ellátott kiegészítőkkel is. A láda lábai a kerethez a sarkokon 45 fokos szögben kapcsolódnak. Ha felülről ránézünk, akkor olyan, mintha egy nagy X betűt látnánk. Ez az „X” jelenik meg a láda nevében is. Minden fiók zár egyúttal csuklópánt is, emiatt az elölről és hátulról is felnyitható. A ládához kényelmes vállpánt is tartozik, amely jelentősen megkönnyíti a szállítást. A BRX-36 láda legfigyelemreméltóbb tulajdonsága, hogy párnázott háttámlával rendelkezik, ami jelentősen fokozza komfortérzetünket. A láda egy 13 cm mély rekesszel rendelkezik, de kiegészítőkkel tetszés szerint bővíthető. A ládához rendelhető aluminium lábtartó is.  (116-13-000)
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!