Trabucco

Trabucco Genius Fdx-36 versenyláda

Termékleírás

A jól ismert és elismert Genius 25 ládák következő generációja, mely már 36mm-es lábakat és ezzel együtt kimagasló stabilitást kapott. Ráadásul ezek a ládák kompatibilisek a „Connect” és „Clamp On” csatlakozókkal ellátott kiegészítőkkel is.
A láda lábai a kerethez a sarkokon 45 fokos szögben kapcsolódnak. Ha felülről ránézünk, akkor olyan, mintha egy nagy X betűt látnánk. Ez az „X” jelenik meg a láda nevében is.
Minden fiók zár egyúttal csuklópánt is, emiatt az elölről és hátulról is felnyitható.
A ládához kényelmes vállpánt is tartozik, amely jelentősen megkönnyíti a szállítást.
Az FDX-36 láda alján egy 13 cm mély, elölről és hátulról felnyitható rekesz található.
A felette lévő modulban kettő darab előre kihúzható fiókot találunk.
A felső modul 4 cm mély és szintén elölről és hátulról is felnyitható. 
A ládához rendelhető aluminium lábtartó is.  (116-13-000)

Trabucco

Trabucco Genius Fdx-36 versenyláda

93.000,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 116-13-030 Kategória: Címke:

Specifikációk

Termékleírás

A jól ismert és elismert Genius 25 ládák következő generációja, mely már 36mm-es lábakat és ezzel együtt kimagasló stabilitást kapott. Ráadásul ezek a ládák kompatibilisek a „Connect” és „Clamp On” csatlakozókkal ellátott kiegészítőkkel is. A láda lábai a kerethez a sarkokon 45 fokos szögben kapcsolódnak. Ha felülről ránézünk, akkor olyan, mintha egy nagy X betűt látnánk. Ez az „X” jelenik meg a láda nevében is. Minden fiók zár egyúttal csuklópánt is, emiatt az elölről és hátulról is felnyitható. A ládához kényelmes vállpánt is tartozik, amely jelentősen megkönnyíti a szállítást. Az FDX-36 láda alján egy 13 cm mély, elölről és hátulról felnyitható rekesz található. A felette lévő modulban kettő darab előre kihúzható fiókot találunk. A felső modul 4 cm mély és szintén elölről és hátulról is felnyitható.  A ládához rendelhető aluminium lábtartó is.  (116-13-000)
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!