Trabucco

Trabucco Genius Feeder Pro-Station szék modul

Termékleírás

Egy remekbe szabott horgász szék. Stabil, kényelmes és mindenekelőtt forgatható a benne ülő kedve szerint.
Egy feeder horgász mindig csinál valamit. Ezért körbe veszi magát az összes szükséges felszereléssel. Ezzel a székkel mindig arra tud fordulni, ahol éppen dolga van.
A szék teljes egészében párnázott. Az alumínium keret adja a szék szilárdságát. Az állítható lábak önbeálló sártappancsokkal rendelkeznek, így gyakorlatilag bárhol felállítható.
A lábak átmérője 30 mm. A Trabucco láda kiegészítő családjai közül az XPS CLAMP ON termékekkel kompatibilis, tehát kiegészítők ebből a családból választhatók a székhez.

Tulajdonságai:

Erős, masszív alumínium keret
Forgatható, párnázott ülőfelület és párnázott háttámla
A két első láb teleszkópos, a hátsó lábak fixek. A lábak átmérője 30 mm. Mindegyik lábon önbeálló sártappancs.
A szék szállításhoz kis méretre összehajtható.

Trabucco

Trabucco Genius Feeder Pro-Station szék modul

99.705,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 116-70-510 Kategória: Címke:

Specifikációk

Termékleírás

Egy remekbe szabott horgász szék. Stabil, kényelmes és mindenekelőtt forgatható a benne ülő kedve szerint. Egy feeder horgász mindig csinál valamit. Ezért körbe veszi magát az összes szükséges felszereléssel. Ezzel a székkel mindig arra tud fordulni, ahol éppen dolga van. A szék teljes egészében párnázott. Az alumínium keret adja a szék szilárdságát. Az állítható lábak önbeálló sártappancsokkal rendelkeznek, így gyakorlatilag bárhol felállítható. A lábak átmérője 30 mm. A Trabucco láda kiegészítő családjai közül az XPS CLAMP ON termékekkel kompatibilis, tehát kiegészítők ebből a családból választhatók a székhez. Tulajdonságai: Erős, masszív alumínium keret Forgatható, párnázott ülőfelület és párnázott háttámla A két első láb teleszkópos, a hátsó lábak fixek. A lábak átmérője 30 mm. Mindegyik lábon önbeálló sártappancs. A szék szállításhoz kis méretre összehajtható.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!