Trabucco

Trabucco Gnt Match Eva Bait System, csalitartó táska

Termékleírás

A Trabucco GNT táskacsaládja egyaránt népszerű a verseny és a hobbi horgászok körében, köszönhetően minőségének és praktikusságának.
Most ez a család bővült újabb tagokkal. Ezek közös jellemzője az anyaga – az EVA – mely nagyon érdekes és hasznos tulajdonságokkal rendelkezik.
Ilyen a vízállósága, melyet a hegesztett „varratok” alkalmazása is fokoz.
A másik tulajdonsága az EVA-nak, a félkemény, de rugalmas szerkezete. Szállításkor töredékére össze lehet nyomni, ami hatalmas előny, hiszen így rengeteg hely válik szabaddá.
A tisztítása is igen egyszerű és gyors.
Végül, de nem utolsó sorban ezek a termékek rendkívül tartósak.
Ez a csalitartó készlet négy darab vízálló csalitartó edényből és az ezek tárolására és szállítására szolgáló táskából áll.
A táska fedele átlátszó PVC-ből készült, praktikus fogantyúval látták el és két zippzárral zárható.
A szett bármilyen nem élő csali tárolására alkalmas, legyen szó a legkisebb magvaktól, a nagyobb pelletekig.

A tárolók mérete:

2db kicsi tároló 11*9*7 cm
1 db közepes tároló 17*x11*7 cm
1 db nagy tároló 36*11*7 cm

Trabucco

Trabucco Gnt Match Eva Bait System, csalitartó táska

19.995,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 048-37-370 Kategória: Címke:

Specifikációk

Termékleírás

A Trabucco GNT táskacsaládja egyaránt népszerű a verseny és a hobbi horgászok körében, köszönhetően minőségének és praktikusságának. Most ez a család bővült újabb tagokkal. Ezek közös jellemzője az anyaga – az EVA – mely nagyon érdekes és hasznos tulajdonságokkal rendelkezik. Ilyen a vízállósága, melyet a hegesztett „varratok” alkalmazása is fokoz. A másik tulajdonsága az EVA-nak, a félkemény, de rugalmas szerkezete. Szállításkor töredékére össze lehet nyomni, ami hatalmas előny, hiszen így rengeteg hely válik szabaddá. A tisztítása is igen egyszerű és gyors. Végül, de nem utolsó sorban ezek a termékek rendkívül tartósak. Ez a csalitartó készlet négy darab vízálló csalitartó edényből és az ezek tárolására és szállítására szolgáló táskából áll. A táska fedele átlátszó PVC-ből készült, praktikus fogantyúval látták el és két zippzárral zárható. A szett bármilyen nem élő csali tárolására alkalmas, legyen szó a legkisebb magvaktól, a nagyobb pelletekig. A tárolók mérete: 2db kicsi tároló 11*9*7 cm 1 db közepes tároló 17*x11*7 cm 1 db nagy tároló 36*11*7 cm
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!