Trabucco

Trabucco Gnt Mega Black Roller XXL/903görgő rakóshoz

Termékleírás

Kifejezetten minőségi görgős bottartó, mely valóban megvédi a botot a véletlen leeséstől.
A stabilitás fokozható a központi kampóra akasztott vizes vödörrel is. Ez esetben a legnagyobb szélben sem kell attól tartani, hogy feldől a bottartónk, ami súlyos károkat okozhatna a rajta lévő botnak is.
A görgő végein lévő karok egy kissé befelé dőlnek, ezzel is fokozva a biztonságot. Így ugyanis végképp nincsen esélye a véletlen leesésnek egy erősebb széllökés esetén sem.
A teleszkópos lábaknak köszönhetően a legváltozatosabb terepviszonyok között is biztosított a stabil felállítás.
A gyors használatot segíti elő, hogy egy mozdulattal egyszerre két láb is nyitható és zárható.
A görgő használaton kívüli biztonságos tárolásáról és szállításáról egy hordtáska gondoskodik.

Trabucco

Trabucco Gnt Mega Black Roller XXL/903görgő rakóshoz

60.335,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 086-21-500 Kategória: Címke:

Specifikációk

Termékleírás

Kifejezetten minőségi görgős bottartó, mely valóban megvédi a botot a véletlen leeséstől. A stabilitás fokozható a központi kampóra akasztott vizes vödörrel is. Ez esetben a legnagyobb szélben sem kell attól tartani, hogy feldől a bottartónk, ami súlyos károkat okozhatna a rajta lévő botnak is. A görgő végein lévő karok egy kissé befelé dőlnek, ezzel is fokozva a biztonságot. Így ugyanis végképp nincsen esélye a véletlen leesésnek egy erősebb széllökés esetén sem. A teleszkópos lábaknak köszönhetően a legváltozatosabb terepviszonyok között is biztosított a stabil felállítás. A gyors használatot segíti elő, hogy egy mozdulattal egyszerre két láb is nyitható és zárható. A görgő használaton kívüli biztonságos tárolásáról és szállításáról egy hordtáska gondoskodik.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!