Trabucco

Trabucco Gnt-X36 Uni-Connection Arm XL, univerzális kar

Ø25-30-36mm kör, Ø19-20mm négyzet alakú lábhoz

Termékleírás

A Trabucco GNT X-36 ládájával kompatibilis univerzális kar, . Az X36 kiegészítők közös jellemzője, hogy nem csak az X36 ládához lehet felhasználni azokat. Ugyanis ezek az eszközök olyan rögzítő elemet kaptak, aminek segítségével többféle lábra is szerelhetők. Ezek: 19-20 mm-es négyzetes láb, valamint 25 és 36mm-es kör átmérő láb. A megfelelő méret, az eszközhöz alaptartozékként adott közbetétek egyikének alkalmazásával állítható be. Minden rögzítő elemmel ellátott X36 kiegészítőhöz kettő darab közbetétet adunk. Ezzel a megoldással azok számára is felhasználhatók az X36 kiegészítők, akiknek más ládájuk van.
Ez a 38,5cm hosszú kar a láda lábára rögzíthető. AZ EVA borítású vízszintes kar rendkívül jól használható topsetek, száknyelek és egyéb hosszabb kiegészítők támasztására. A kar túlsó végére a tartozékként adott rúd rögzíthető. Ennek a rúdnak a tetejére bármilyen szabványos csavarmenetes eszköz (villa, EVA bottartó, stb. ) csatlakoztatható.   

Trabucco

Trabucco Gnt-X36 Uni-Connection Arm XL, univerzális kar

Ø25-30-36mm kör, Ø19-20mm négyzet alakú lábhoz

18.340,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 116-25-250 Kategória: Címke:

Specifikációk

Konfekció méret

XL

Termékleírás

A Trabucco GNT X-36 ládájával kompatibilis univerzális kar, . Az X36 kiegészítők közös jellemzője, hogy nem csak az X36 ládához lehet felhasználni azokat. Ugyanis ezek az eszközök olyan rögzítő elemet kaptak, aminek segítségével többféle lábra is szerelhetők. Ezek: 19-20 mm-es négyzetes láb, valamint 25 és 36mm-es kör átmérő láb. A megfelelő méret, az eszközhöz alaptartozékként adott közbetétek egyikének alkalmazásával állítható be. Minden rögzítő elemmel ellátott X36 kiegészítőhöz kettő darab közbetétet adunk. Ezzel a megoldással azok számára is felhasználhatók az X36 kiegészítők, akiknek más ládájuk van. Ez a 38,5cm hosszú kar a láda lábára rögzíthető. AZ EVA borítású vízszintes kar rendkívül jól használható topsetek, száknyelek és egyéb hosszabb kiegészítők támasztására. A kar túlsó végére a tartozékként adott rúd rögzíthető. Ennek a rúdnak a tetejére bármilyen szabványos csavarmenetes eszköz (villa, EVA bottartó, stb. ) csatlakoztatható.   
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!