Trabucco

Trabucco Hyroncast Sw-Surf 5500 orsó

Tömeg (Weight): 570 g; Áttétel cm (Gear ratio): 4,9:1(97); Dobkap. (Spool capacity): 0,25-310 m; Mérete (Size): 5500

Termékleírás

A HYRONCAST egy nagyon erős orsó, melyet nyugodtan használhatunk, akár partról, de csónakból is. A grafit ház egy robosztus hajtóművet takar, melynek meglehetősen gyors az áttétele (4,9:1).
Ezen kívül van még jónéhány olyan tulajdonsága, amelyet a tulajdonosa nagyon tud méltányolni. Ilyen a kettős rovátkával ellátott csigatengely (Worm Shaft Gear) és a hajtáshoz szinkronizált dobemelés és süllyesztés, ahol az emelés és süllyesztés sebessége is eltérő (Slow Oscillation System) a tökéletes zsinórfektetésért, hiszen a dobon tökéletesen tárolt zsinór az alapfeltétele a nagy távolságú dobásoknak.
Az orsó könnyű, ugyanakkor igazán erős, alumíniumból készített hajtókart (Power Bail) és azon harci markolatot kapott.
A finom futásról a hajtóműben lévő 6+1 db rozsdamentes, hosszú élettartamú golyóscsapágyak gondoskodnak. Az orsó kialakítása lehetővé teszi a sós vízen való használatát, a szerkezeti elemek károsodása nélkül.

További tulajdonságai:

Egyenletes és sima futás (Anti Vibro System)
Kikönnyített, ugyanakkor erős felkapókar, mely alumínium csőből készült (Power Bail)
Csavarodásgátló zsinórvezető görgő (Roller Antitwist System)
Be/kikapcsolható visszaforgásgátló (One Way Cluth)
Grafit pótdob

 

Trabucco

Trabucco Hyroncast Sw-Surf 5500 orsó

Tömeg (Weight): 570 g; Áttétel cm (Gear ratio): 4,9:1(97); Dobkap. (Spool capacity): 0,25-310 m; Mérete (Size): 5500

27.820,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 035-05-550 Kategória: Címke:

Specifikációk

Csapágyak

6+1

Fogaskerék áttétel

4,9:1

Behúzás (cm)

97

Tömeg

570g

Zsinór kapacitás monofil

310 m (0,25 mm)

Termékleírás

A HYRONCAST egy nagyon erős orsó, melyet nyugodtan használhatunk, akár partról, de csónakból is. A grafit ház egy robosztus hajtóművet takar, melynek meglehetősen gyors az áttétele (4,9:1). Ezen kívül van még jónéhány olyan tulajdonsága, amelyet a tulajdonosa nagyon tud méltányolni. Ilyen a kettős rovátkával ellátott csigatengely (Worm Shaft Gear) és a hajtáshoz szinkronizált dobemelés és süllyesztés, ahol az emelés és süllyesztés sebessége is eltérő (Slow Oscillation System) a tökéletes zsinórfektetésért, hiszen a dobon tökéletesen tárolt zsinór az alapfeltétele a nagy távolságú dobásoknak. Az orsó könnyű, ugyanakkor igazán erős, alumíniumból készített hajtókart (Power Bail) és azon harci markolatot kapott. A finom futásról a hajtóműben lévő 6+1 db rozsdamentes, hosszú élettartamú golyóscsapágyak gondoskodnak. Az orsó kialakítása lehetővé teszi a sós vízen való használatát, a szerkezeti elemek károsodása nélkül. További tulajdonságai: Egyenletes és sima futás (Anti Vibro System) Kikönnyített, ugyanakkor erős felkapókar, mely alumínium csőből készült (Power Bail) Csavarodásgátló zsinórvezető görgő (Roller Antitwist System) Be/kikapcsolható visszaforgásgátló (One Way Cluth) Grafit pótdob  
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!