Trabucco

Trabucco Precision Rpl Carp Feeder Tip Set, spicc készlet

A Trabucco Precision Rpl Carp Feeder 2 részes spicckészlet ideális választás az etetőhorgászat szerelmeseinek. Tartalmaz egy medium és egy heavy spiccet, melyek különböző anyagokból készültek: az üveggyapotból készült medium spicc finomabb horgászathoz, míg a carbonból készült heavy spicc nagyobb távolságokhoz alkalmas.

Termékleírás

A Trabucco Precision Rpl Carp Feeder botokhoz tervezett 2 részes spicckészlettel tovább finomíthatja horgászfelszerelését. Ez a kiegészítő kifejezetten a precíziós etetőhorgászat igényeire lett tervezve, hogy még hatékonyabbá tegye a horgászatot. A spicckészlet tartalmaz egy medium és egy heavy spiccet, amelyek különböző anyagokból készültek. A medium spicc üveggyapotból készült, míg a heavy spicc carbonból. Ez a tervezési különbség lehetővé teszi, hogy rugalmasan alkalmazkodhasson a horgászat különböző körülményeihez és a halak különféle viselkedéséhez.

Az üveggyapot medium spicc ideális választás lehet, ha finomabb, érzékenyebb horgászatot szeretne folytatni, például könnyebb etetőkosárral vagy apróbb csalikkal. Másrészről a carbon heavy spicc tökéletes választás lehet, ha nagyobb távolságokra szeretné eljuttatni az etetőkosarat, vagy nagyobb halakat céloz meg. Az erős és könnyű anyagokból készült spiccek garantálják a stabilitást és a precíz teljesítményt, így növelve a sikeres fogások esélyét. A Trabucco Precision Rpl Carp Feeder spicckészlettel a legjobb felszerelést kapja, hogy még magasabbra emelhesse a horgászat színvonalát és eredményességét.

Ez a spicckészlet lehetővé teszi, hogy finomhangolja botját az adott helyzet és halászati célkitűzések szerint. A két különböző spicc lehetővé teszi, hogy rugalmasan reagáljon a különböző körülményekre és halakra, biztosítva a maximális teljesítményt és eredményességet minden horgászat alkalmával. A Trabucco termék spicckészlettel bármilyen vízparti kihívásnak magabiztosan nekivághat.

Trabucco hivatalos oldala.

Trabucco

Trabucco Precision Rpl Carp Feeder Tip Set, spicc készlet

A Trabucco Precision Rpl Carp Feeder 2 részes spicckészlet ideális választás az etetőhorgászat szerelmeseinek. Tartalmaz egy medium és egy heavy spiccet, melyek különböző anyagokból készültek: az üveggyapotból készült medium spicc finomabb horgászathoz, míg a carbonból készült heavy spicc nagyobb távolságokhoz alkalmas.

6.100,0 Ft

Cikkszám: 152-36-360-R01 Kategória: Címke:

Specifikációk

Hossz

0,59 m

Gyűrűk száma

4+Top

Csatlakozási átmérő (mm)

3

Alapanyag

Műgyanta

Termékleírás

A Trabucco Precision Rpl Carp Feeder botokhoz tervezett 2 részes spicckészlettel tovább finomíthatja horgászfelszerelését. Ez a kiegészítő kifejezetten a precíziós etetőhorgászat igényeire lett tervezve, hogy még hatékonyabbá tegye a horgászatot. A spicckészlet tartalmaz egy medium és egy heavy spiccet, amelyek különböző anyagokból készültek. A medium spicc üveggyapotból készült, míg a heavy spicc carbonból. Ez a tervezési különbség lehetővé teszi, hogy rugalmasan alkalmazkodhasson a horgászat különböző körülményeihez és a halak különféle viselkedéséhez. Az üveggyapot medium spicc ideális választás lehet, ha finomabb, érzékenyebb horgászatot szeretne folytatni, például könnyebb etetőkosárral vagy apróbb csalikkal. Másrészről a carbon heavy spicc tökéletes választás lehet, ha nagyobb távolságokra szeretné eljuttatni az etetőkosarat, vagy nagyobb halakat céloz meg. Az erős és könnyű anyagokból készült spiccek garantálják a stabilitást és a precíz teljesítményt, így növelve a sikeres fogások esélyét. A Trabucco Precision Rpl Carp Feeder spicckészlettel a legjobb felszerelést kapja, hogy még magasabbra emelhesse a horgászat színvonalát és eredményességét. Ez a spicckészlet lehetővé teszi, hogy finomhangolja botját az adott helyzet és halászati célkitűzések szerint. A két különböző spicc lehetővé teszi, hogy rugalmasan reagáljon a különböző körülményekre és halakra, biztosítva a maximális teljesítményt és eredményességet minden horgászat alkalmával. A Trabucco termék spicckészlettel bármilyen vízparti kihívásnak magabiztosan nekivághat. Trabucco hivatalos oldala.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!