Trabucco

Trabucco Precision Rpl River Feeder 3,6M 150 g Hh feeder bot

Hossz (Length): 3,60 m; Tömeg (Weight): 283 g; Száll. hossz (C. length): 125 cm; Bot átm.(Rod diam.): 14,5 mm

Termékleírás

A Trabucco Precision Rpl River Feeder 360 cm 150g HH feeder, picker horgászbot egy olyan kiváló minőségű termék, amely a legmagasabb igényeket is kielégíti a horgászat során. Az olasz gyártó horgászbotjai közül ez a modell bizonyul a legmegbízhatóbbnak és a legtöbb előnyt kínálja azok számára, akik feeder horgászatra szeretnének alkalmazni.

A Trabucco Precision Rpl River Feeder 360 cm 150g HH feeder, picker horgászbot kifejezetten a folyóvizekhez és folyóparti horgászathoz lett tervezve. Az erős és tartós anyagokból készült bot kiválóan ellenáll a víznek és a környezeti hatásoknak. A 360 cm-es hosszúsága lehetővé teszi a precíz és távoli dobásokat, így a horgászok akár a legnehezebb körülmények között is hatékonyan tudnak dolgozni.

Az 150g-os dobósúly és az HH akció tökéletes kombinációja a nagy halak fogásához. A bot elég erős ahhoz, hogy megbirkózzon a nehéz és kihívást jelentő halakkal, ugyanakkor elég érzékeny ahhoz, hogy észrevegye a halak csalira adott válaszát. Ez a tulajdonság különösen fontos a csalizás során, amikor a horgászoknak azonnal reagálniuk kell a halak viselkedésére.

Az ergonomikus fogantyú kiváló kényelmet biztosít a hosszabb horgászatok során is. A bot mérete és súlya könnyen kezelhető, így a horgászok akár hosszabb ideig is képesek lesznek koncentrálni a horgászatra, és nem fáradnak el olyan gyorsan, mint más típusú horgászbotok használatakor.

A Trabucco Precision Rpl River Feeder 360 cm 150g HH feeder, picker horgászbot egy kiváló minőségű termék, amely számos előnnyel rendelkezik a horgászok számára. A bot kiválóan alkalmas a folyóparti horgászatokra, és a legnehezebb körülmények között is hatékonyan tud dolgozni. A bot mérete és súlya könnyen kezelhető, így a horgászok hosszabb ideig is képesek lesznek koncentrálni a horgászatra. Ajánljuk ezt a botot minden horgász számára, aki biztosra akar menni a nagy halak fogásában és a hatékony horgászatban.

A Trabucco hivatalos oldala

Trabucco

Trabucco Precision Rpl River Feeder 3,6M 150 g Hh feeder bot

Hossz (Length): 3,60 m; Tömeg (Weight): 283 g; Száll. hossz (C. length): 125 cm; Bot átm.(Rod diam.): 14,5 mm

22.440,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 152-37-360 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg

283g

Dobó súly

150 g

Akció

Extra heavy

Tagok száma

3+2

Bot átmérő (mm)

14.5

Hozzá tartozó feeder spiccek

üveg: H,XH

Termékleírás

A Trabucco Precision Rpl River Feeder 360 cm 150g HH feeder, picker horgászbot egy olyan kiváló minőségű termék, amely a legmagasabb igényeket is kielégíti a horgászat során. Az olasz gyártó horgászbotjai közül ez a modell bizonyul a legmegbízhatóbbnak és a legtöbb előnyt kínálja azok számára, akik feeder horgászatra szeretnének alkalmazni. A Trabucco Precision Rpl River Feeder 360 cm 150g HH feeder, picker horgászbot kifejezetten a folyóvizekhez és folyóparti horgászathoz lett tervezve. Az erős és tartós anyagokból készült bot kiválóan ellenáll a víznek és a környezeti hatásoknak. A 360 cm-es hosszúsága lehetővé teszi a precíz és távoli dobásokat, így a horgászok akár a legnehezebb körülmények között is hatékonyan tudnak dolgozni. Az 150g-os dobósúly és az HH akció tökéletes kombinációja a nagy halak fogásához. A bot elég erős ahhoz, hogy megbirkózzon a nehéz és kihívást jelentő halakkal, ugyanakkor elég érzékeny ahhoz, hogy észrevegye a halak csalira adott válaszát. Ez a tulajdonság különösen fontos a csalizás során, amikor a horgászoknak azonnal reagálniuk kell a halak viselkedésére. Az ergonomikus fogantyú kiváló kényelmet biztosít a hosszabb horgászatok során is. A bot mérete és súlya könnyen kezelhető, így a horgászok akár hosszabb ideig is képesek lesznek koncentrálni a horgászatra, és nem fáradnak el olyan gyorsan, mint más típusú horgászbotok használatakor. A Trabucco Precision Rpl River Feeder 360 cm 150g HH feeder, picker horgászbot egy kiváló minőségű termék, amely számos előnnyel rendelkezik a horgászok számára. A bot kiválóan alkalmas a folyóparti horgászatokra, és a legnehezebb körülmények között is hatékonyan tud dolgozni. A bot mérete és súlya könnyen kezelhető, így a horgászok hosszabb ideig is képesek lesznek koncentrálni a horgászatra. Ajánljuk ezt a botot minden horgász számára, aki biztosra akar menni a nagy halak fogásában és a hatékony horgászatban. A Trabucco hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!