Trabucco

Trabucco Scogliera BLX powerlite 7007 bolognai bot

Hossz(length): 7m; Száll.h.(C.length): 148cm; Tömeg(weight): 340g; Tagok sz.(N.of sect.): 7

Termékleírás

Trabucco Scogliera BLX powerlite 7007 bolognai bot:

A Trabucco Scogliera BLX Powerlite 7007 bolognai bot egyedülálló választás a folyóvízi és tengeri horgászat szerelmeseinek. Az innovatív High Modulus CX2 Nano-Tek carbon anyagnak köszönhetően rendkívül erős és könnyű, így könnyedén tarthatja a nagyhalakat. A keresztszövésű carbon erősítés tovább fokozza a bot tartósságát és stabilitását még a legkeményebb horgászati körülmények között is. A Sea Guide SiC gyűrűzés és a rozsdamentes acélból készült orsótartó garantálja a zökkenőmentes horgászatot, míg a gumírozott markolat kényelmes fogást biztosít még hosszú órákig tartó horgászat során is. Az alumíniumból készült botvég csavar és az EVA sapka pedig nemcsak védelmet nyújt a botnak, hanem extra kényelmet és stabilitást biztosít a fárasztó csaták során. Ez a bot a prémium minőség és a teljesítmény tökéletes egyensúlyát kínálja minden horgásznak.

Tulajdonságai:

Vékony, ugyanakkor erős bot gyors akcióval, elsősorban nagyhalas folyóvizi horgászatra (márna és ponty), de tengeri pecára is tökéletes választás.
Bottest anyaga High modulus CX2 Nano-Tek carbon.
A test anyaga keresztszövésű carbon erősítést kapott, ezzel fokozva bot stressztűrő képességét.
Közepes hosszú, ‘Y’ lábú Sea Guide SiC gyűrűzés.
Rozsdamentes, 6-os méretű orsótartó (Pacific Bay).
Kényelmes fogást biztosítót gumírozott markolat.
Alumíniumból készült botvég csavar EVA sapkával. Ez megvédi a bot végét a sérüléstől. Ezen kívül nagyobb kényelmet biztosít a hosszabb fárasztások során.

A Trabucco hivatalos oldala

Trabucco

Trabucco Scogliera BLX powerlite 7007 bolognai bot

Hossz(length): 7m; Száll.h.(C.length): 148cm; Tömeg(weight): 340g; Tagok sz.(N.of sect.): 7

109.490,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 121-08-070 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg

340g

Tagok száma

7

Gyűrűk típusa

SiC

Termékleírás

Trabucco Scogliera BLX powerlite 7007 bolognai bot: A Trabucco Scogliera BLX Powerlite 7007 bolognai bot egyedülálló választás a folyóvízi és tengeri horgászat szerelmeseinek. Az innovatív High Modulus CX2 Nano-Tek carbon anyagnak köszönhetően rendkívül erős és könnyű, így könnyedén tarthatja a nagyhalakat. A keresztszövésű carbon erősítés tovább fokozza a bot tartósságát és stabilitását még a legkeményebb horgászati körülmények között is. A Sea Guide SiC gyűrűzés és a rozsdamentes acélból készült orsótartó garantálja a zökkenőmentes horgászatot, míg a gumírozott markolat kényelmes fogást biztosít még hosszú órákig tartó horgászat során is. Az alumíniumból készült botvég csavar és az EVA sapka pedig nemcsak védelmet nyújt a botnak, hanem extra kényelmet és stabilitást biztosít a fárasztó csaták során. Ez a bot a prémium minőség és a teljesítmény tökéletes egyensúlyát kínálja minden horgásznak. Tulajdonságai: Vékony, ugyanakkor erős bot gyors akcióval, elsősorban nagyhalas folyóvizi horgászatra (márna és ponty), de tengeri pecára is tökéletes választás. Bottest anyaga High modulus CX2 Nano-Tek carbon. A test anyaga keresztszövésű carbon erősítést kapott, ezzel fokozva bot stressztűrő képességét. Közepes hosszú, 'Y' lábú Sea Guide SiC gyűrűzés. Rozsdamentes, 6-os méretű orsótartó (Pacific Bay). Kényelmes fogást biztosítót gumírozott markolat. Alumíniumból készült botvég csavar EVA sapkával. Ez megvédi a bot végét a sérüléstől. Ezen kívül nagyobb kényelmet biztosít a hosszabb fárasztások során. A Trabucco hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!