Trabucco

Trabucco Spectrum FDR 4500 orsó

A Trabucco Spectrum FDR 4500 egy könnyű, 380 grammos orsó 4,6:1 áttéttel és 82 cm zsinórkivetítéssel. Dobkapacitása 0,20 mm zsinórral 200 méter. 7+1 rozsdamentes acél csapágy biztosítja a sima működést. Ideális választás a modern horgászok számára, akik könnyűséget és hatékonyságot keresnek.

Termékleírás

A Trabucco Spectrum FDR 4500 orsó kiváló választás mindazok számára, akik igényes horgászati élményt keresnek. Az orsó kivételes tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek garantálják a hatékony és precíz működést minden horgászati körülmény között.

Az orsó háza és rotora könnyű, ugyanakkor rendkívül strapabíró és kellően merev, különleges X-Tra Tough grafittal készült. Ez a tervezési megoldás biztosítja az orsó hosszú élettartamát és megbízhatóságát. A 7 darab rozsdamentes acél csapágy és a rozsdamentes acél görgőscsapágy mindkét oldalán szennyeződés elleni védelemmel ellátva, garantálja a sima és könnyed mozgást, valamint hosszú távú megbízhatóságot.

A megerősített hajtómű rozsdamentes acélból készült, biztosítva ezzel az erőteljes és precíz hajtást. A finoman állítható elsőfékes rendszer túlméretes lamellákkal ellátva, lehetővé teszi a pontos és gyors fékezést a nagyobb halak elleni küzdelemben.

Az alumíniumból készült V-peremű, távdobásra optimalizált dob segítségével könnyedén és pontosan dobhatunk célba. Az orsó további praktikus funkciói közé tartozik a két zsinórbeakasztó klipsz, a túlméretes alumínium felkapókar és a zsinór csavarodását megakadályozó zsinórvezető görgő titánium felülettel.

A CNC technológiával készített hajtókar T alakú gumi markolattal rendelkezik, biztosítva a kényelmes és hatékony használatot. Az orsóhoz tartozik egy praktikus orsóvédő táska, ami tovább növeli az eszköz élettartamát és védelmét. Emellett, ha szükség van rá, pótdob is rendelhető az orsóhoz a 034-81-455 cikkszámon.

A Trabucco Spectrum FDR 4500 orsó eszköz tehát a modern horgászok elvárásainak tökéletesen megfelelő eszköz, amely ötvözi a strapabíróságot, a funkcionalitást és a könnyed használatot a legjobb horgászati eredmények elérése érdekében.

Trabucco hivatalos oldala.

Trabucco

Trabucco Spectrum FDR 4500 orsó

A Trabucco Spectrum FDR 4500 egy könnyű, 380 grammos orsó 4,6:1 áttéttel és 82 cm zsinórkivetítéssel. Dobkapacitása 0,20 mm zsinórral 200 méter. 7+1 rozsdamentes acél csapágy biztosítja a sima működést. Ideális választás a modern horgászok számára, akik könnyűséget és hatékonyságot keresnek.

33.250,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 034-81-450 Kategória: Címke:

Specifikációk

Csapágyak

7+1

Fogaskerék áttétel

4,6:1

Behúzás (cm)

82

Tömeg

380g

Zsinór kapacitás monofil

200 m (0,20 mm)

Termékleírás

A Trabucco Spectrum FDR 4500 orsó kiváló választás mindazok számára, akik igényes horgászati élményt keresnek. Az orsó kivételes tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek garantálják a hatékony és precíz működést minden horgászati körülmény között. Az orsó háza és rotora könnyű, ugyanakkor rendkívül strapabíró és kellően merev, különleges X-Tra Tough grafittal készült. Ez a tervezési megoldás biztosítja az orsó hosszú élettartamát és megbízhatóságát. A 7 darab rozsdamentes acél csapágy és a rozsdamentes acél görgőscsapágy mindkét oldalán szennyeződés elleni védelemmel ellátva, garantálja a sima és könnyed mozgást, valamint hosszú távú megbízhatóságot. A megerősített hajtómű rozsdamentes acélból készült, biztosítva ezzel az erőteljes és precíz hajtást. A finoman állítható elsőfékes rendszer túlméretes lamellákkal ellátva, lehetővé teszi a pontos és gyors fékezést a nagyobb halak elleni küzdelemben. Az alumíniumból készült V-peremű, távdobásra optimalizált dob segítségével könnyedén és pontosan dobhatunk célba. Az orsó további praktikus funkciói közé tartozik a két zsinórbeakasztó klipsz, a túlméretes alumínium felkapókar és a zsinór csavarodását megakadályozó zsinórvezető görgő titánium felülettel. A CNC technológiával készített hajtókar T alakú gumi markolattal rendelkezik, biztosítva a kényelmes és hatékony használatot. Az orsóhoz tartozik egy praktikus orsóvédő táska, ami tovább növeli az eszköz élettartamát és védelmét. Emellett, ha szükség van rá, pótdob is rendelhető az orsóhoz a 034-81-455 cikkszámon. A Trabucco Spectrum FDR 4500 orsó eszköz tehát a modern horgászok elvárásainak tökéletesen megfelelő eszköz, amely ötvözi a strapabíróságot, a funkcionalitást és a könnyed használatot a legjobb horgászati eredmények elérése érdekében. Trabucco hivatalos oldala.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!