Trabucco

Trabucco Spectrum Xts Stillw. Feeder Light feeder spicc

Érzékenység (Sensibility): Light

Termékleírás

Gyári spiccek a Trabucco Spectrum XTS Stillwater (150-82-…) botokhoz.

A Trabucco Spectrum Xts Stillwater Feeder Light feeder spiccek a horgászok számára készült kiváló minőségű tartozékok, melyek kiemelkedő érzékenységet és megbízhatóságot biztosítanak. Ezek a spiccek, melyeket carbonból gyártanak, a Spectrum XTS Stillwater botokhoz ideális kiegészítők, amelyek garantálják a precíz és hatékony horgászatot. Az 2,4 mm-es csatlakozó átmérő lehetővé teszi más feeder botokhoz való alkalmazását is, így rugalmasan alkalmazkodhat különböző horgászati körülményekhez. A Trabucco márkanév garancia a kiváló minőségre és a hosszú élettartamra, így ezek a spiccek hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújtanak minden horgásznak. Legyen szó versenyről vagy pihentető horgászatról, ezek a spiccek hozzájárulnak a sikeres és élvezetes horgászélményhez.

Anyaguk carbon.
A csatlakozó rész átmérője 2,4mm. Nem gyári spiccként olyan feeder botokhoz is használható, amelyek csatlakozó átmérője 2,4 mm.

A Trabucco hivatalos oldala

Trabucco

Trabucco Spectrum Xts Stillw. Feeder Light feeder spicc

Érzékenység (Sensibility): Light

7.840,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 150-82-001 Kategória: Címke:

Specifikációk

Hossz

0,55 m

Gyűrűk száma

5+Top

Hozzá tartozó feeder spiccek

L

Csatlakozási átmérő (mm)

2.4

Alapanyag

Carbon

Termékleírás

Gyári spiccek a Trabucco Spectrum XTS Stillwater (150-82-…) botokhoz. A Trabucco Spectrum Xts Stillwater Feeder Light feeder spiccek a horgászok számára készült kiváló minőségű tartozékok, melyek kiemelkedő érzékenységet és megbízhatóságot biztosítanak. Ezek a spiccek, melyeket carbonból gyártanak, a Spectrum XTS Stillwater botokhoz ideális kiegészítők, amelyek garantálják a precíz és hatékony horgászatot. Az 2,4 mm-es csatlakozó átmérő lehetővé teszi más feeder botokhoz való alkalmazását is, így rugalmasan alkalmazkodhat különböző horgászati körülményekhez. A Trabucco márkanév garancia a kiváló minőségre és a hosszú élettartamra, így ezek a spiccek hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújtanak minden horgásznak. Legyen szó versenyről vagy pihentető horgászatról, ezek a spiccek hozzájárulnak a sikeres és élvezetes horgászélményhez.
Anyaguk carbon. A csatlakozó rész átmérője 2,4mm. Nem gyári spiccként olyan feeder botokhoz is használható, amelyek csatlakozó átmérője 2,4 mm. A Trabucco hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!