Trabucco

Trabucco Super Elite Camocast T1 Zsinór

A monofil zsinórok közül kiemelkedik az optimális rugalmassággal és lágysággal, ami azt sugalja, hogy távoli dobásokhoz fejlesztették.

Termékleírás

Trabucco Super Elite Camocast T1 Zsinór:

A Trabucco Super Elite Camocast T1 zsinór az egyik legújabb fejlesztésű monofil zsinór a piacon, melyet kifejezetten távoli dobásokhoz és magas igénybevételű horgászatra terveztek. Az optimális rugalmasság és lágyság lehetővé teszi a precíz és hosszú dobásokat, miközben a zsinór kivételes kopásállósága és csomótűrő képessége biztosítja a megbízhatóságot és tartósságot a hosszú távú horgászat során. A speciális világító zöld és ibolyaszín keveréke láthatatlanná teszi a zsinórt bármilyen színű mederfenéken, így növelve a fogások esélyét. A zsinór egyedi tárolódobon érkezik, ami lehetővé teszi a sima és hullámmentes felcsévélést az orsóra, megőrizve ezzel a zsinór minőségét és teljesítményét. Ideális választás a feeder, távoli pontyhorgászat és pergetés szerelmeseinek egyaránt. A Super Elite Camocast T1 zsinór kapható 150 és 300 méteres kiszerelésben, hogy minden horgász igényére rugalmasan reagáljon.

A Trabucco hivatalos oldala

Trabucco

Trabucco Super Elite Camocast T1 Zsinór

A monofil zsinórok közül kiemelkedik az optimális rugalmassággal és lágysággal, ami azt sugalja, hogy távoli dobásokhoz fejlesztették.

2.050,0 Ft4.325,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Specifikációk

Akció

Lebegő

Terhelhetőség (kg)

2.75, 3.7, 4.55, 5.55, 8.44, 12.06, 15.85, 20.2, 35

Szín

Átlátszó

Termékleírás

Trabucco Super Elite Camocast T1 Zsinór: A Trabucco Super Elite Camocast T1 zsinór az egyik legújabb fejlesztésű monofil zsinór a piacon, melyet kifejezetten távoli dobásokhoz és magas igénybevételű horgászatra terveztek. Az optimális rugalmasság és lágyság lehetővé teszi a precíz és hosszú dobásokat, miközben a zsinór kivételes kopásállósága és csomótűrő képessége biztosítja a megbízhatóságot és tartósságot a hosszú távú horgászat során. A speciális világító zöld és ibolyaszín keveréke láthatatlanná teszi a zsinórt bármilyen színű mederfenéken, így növelve a fogások esélyét. A zsinór egyedi tárolódobon érkezik, ami lehetővé teszi a sima és hullámmentes felcsévélést az orsóra, megőrizve ezzel a zsinór minőségét és teljesítményét. Ideális választás a feeder, távoli pontyhorgászat és pergetés szerelmeseinek egyaránt. A Super Elite Camocast T1 zsinór kapható 150 és 300 méteres kiszerelésben, hogy minden horgász igényére rugalmasan reagáljon. A Trabucco hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!