Trabucco

Trabucco Supreme Crx Carp Match 8006 Full rakós bot

A Trabucco Supreme Crx Carp Match 8006 Full rakós bot könnyen szállítható, 8 méteres, átmérője 40 mm. Könnyű és hat taggal rugalmasan alkalmazkodik.

Termékleírás

Trabucco Supreme Crx Carp Match 8006 Full rakós bot:

A Trabucco Supreme Crx Carp Match 8006 Full rakós bot egy igazi mesterdarab a horgászat világában, mely a legmagasabb színvonalú anyagok és precíz tervezési elemek összehangolt kombinációjával szolgálja a halászok igényeit.

Ez a 8 méteres horgászbot nem csupán hagyományos kialakítású, hanem egy speciálisan fejlesztett model, amely kiemelkedően jó ár-érték arányt kínál a horgászok számára. A test NFT carbonból készült, melynek köszönhetően rendkívül könnyű, ugyanakkor meglepően erős és strapabíró. Ez garantálja a hosszú távú használatot, még a legkeményebb horgászati körülmények között is.

A markolat szatén borítása nem csupán esztétikailag vonzó, de rendkívül kényelmes fogást is biztosít, így akár hosszú órákon keresztül is kényelmesen fogható marad a bot. A kónuszos EVA sapkák, melyek minden tag tetején elhelyezkednek, tovább fokozzák a fogás kényelmét és biztosítják a precíz irányítást.

A bot spicce 4,5 mm-es és speciális zsinórvezető betéttel van ellátva, hogy a zsinór könnyedén és simán fusson rajta, minimalizálva a szövésbe való akadást. A SiC felületű oldalnyílás kiváló megoldást kínál a zsinór gumi kivezetésére, tovább növelve a bot teljesítményét és a halász élményét.

A bot tartozékaként szállítják a 2 tagos Carp Kit-et, mely kiválóan kiegészíti a bot teljesítményét és alkalmassá teszi a különböző horgászhelyzetekhez és körülményekhez való alkalmazkodást. Ez a kit 2,6 méteres hosszával és mindössze 70 gramm tömegével ideális kiegészítő a horgászfelszerelések között.

A Trabucco hivatalos oldala

Trabucco

Trabucco Supreme Crx Carp Match 8006 Full rakós bot

A Trabucco Supreme Crx Carp Match 8006 Full rakós bot könnyen szállítható, 8 méteres, átmérője 40 mm. Könnyű és hat taggal rugalmasan alkalmazkodik.

143.695,0 Ft

Elfogyott

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 131-92-100 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tagok száma

6

Bot átmérő (mm)

40

Termékleírás

Trabucco Supreme Crx Carp Match 8006 Full rakós bot: A Trabucco Supreme Crx Carp Match 8006 Full rakós bot egy igazi mesterdarab a horgászat világában, mely a legmagasabb színvonalú anyagok és precíz tervezési elemek összehangolt kombinációjával szolgálja a halászok igényeit. Ez a 8 méteres horgászbot nem csupán hagyományos kialakítású, hanem egy speciálisan fejlesztett model, amely kiemelkedően jó ár-érték arányt kínál a horgászok számára. A test NFT carbonból készült, melynek köszönhetően rendkívül könnyű, ugyanakkor meglepően erős és strapabíró. Ez garantálja a hosszú távú használatot, még a legkeményebb horgászati körülmények között is. A markolat szatén borítása nem csupán esztétikailag vonzó, de rendkívül kényelmes fogást is biztosít, így akár hosszú órákon keresztül is kényelmesen fogható marad a bot. A kónuszos EVA sapkák, melyek minden tag tetején elhelyezkednek, tovább fokozzák a fogás kényelmét és biztosítják a precíz irányítást. A bot spicce 4,5 mm-es és speciális zsinórvezető betéttel van ellátva, hogy a zsinór könnyedén és simán fusson rajta, minimalizálva a szövésbe való akadást. A SiC felületű oldalnyílás kiváló megoldást kínál a zsinór gumi kivezetésére, tovább növelve a bot teljesítményét és a halász élményét. A bot tartozékaként szállítják a 2 tagos Carp Kit-et, mely kiválóan kiegészíti a bot teljesítményét és alkalmassá teszi a különböző horgászhelyzetekhez és körülményekhez való alkalmazkodást. Ez a kit 2,6 méteres hosszával és mindössze 70 gramm tömegével ideális kiegészítő a horgászfelszerelések között. A Trabucco hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!