Trabucco

Trabucco Swat Xs 4000 orsó

Tömeg (Weight): 491 g; Áttétel cm (Gear ratio): 5,5:1(105); Dobkap. (Spool capacity): 0,40-220 m; Mérete (Size): 4000; Fékerő kg (Drag power): 15.00

Termékleírás

A méltán híressé vált Exceed orsócsaláddal együtt, egyidőben tervezett TRABUCCO SWAT XS orsócsalád legalább olyan jól sikerült, mint az Exceed Spin és SW.
A SWAT XS egy elsőfékes, agresszív, erős és strapabíró, ugynakkor könnyen kezelhető, szerethető orsó, ami ezekkel a tulajdonságokkal is az  Exceed jó hagyományait követi.Biztosak vagyunk abban, hogy megismerve nagyon sok horgász választja vízparti társának ezt az igazán kiváló terméket.
Azt nem állítjuk, hogy ez egy univerzális orsó, ami mindig mindenhol jó, de azt igen, hogy a könnyű és relatív kicsi házban, egy igazán “ütős” hajtómű dolgozik, ami az Exceed-től származik, így meg is örökölte annak minden kiváló tulajdonságát, többek között a megbízhatóságot még extrém körülmények között is.
Egyaránt használható tengeri és édesvízi használatra.A kisebb méretek a nagytestű édesvízi ragadozók( harcsa) pergetéséhez nyújt kiváló megoldást, a nagyobbak a mázsán felüli óriások horgászatához ajánlottak.

Trabucco

Trabucco Swat Xs 4000 orsó

Tömeg (Weight): 491 g; Áttétel cm (Gear ratio): 5,5:1(105); Dobkap. (Spool capacity): 0,40-220 m; Mérete (Size): 4000; Fékerő kg (Drag power): 15.00

67.730,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 032-51-400 Kategória: Címke:

Specifikációk

Csapágyak

6+1

Fogaskerék áttétel

5,5:1

Behúzás (cm)

105

Tömeg

491g

Zsinór kapacitás monofil

220 m (0,40 mm)

Fék erő (kg)

15

Termékleírás

A méltán híressé vált Exceed orsócsaláddal együtt, egyidőben tervezett TRABUCCO SWAT XS orsócsalád legalább olyan jól sikerült, mint az Exceed Spin és SW. A SWAT XS egy elsőfékes, agresszív, erős és strapabíró, ugynakkor könnyen kezelhető, szerethető orsó, ami ezekkel a tulajdonságokkal is az  Exceed jó hagyományait követi.Biztosak vagyunk abban, hogy megismerve nagyon sok horgász választja vízparti társának ezt az igazán kiváló terméket. Azt nem állítjuk, hogy ez egy univerzális orsó, ami mindig mindenhol jó, de azt igen, hogy a könnyű és relatív kicsi házban, egy igazán "ütős" hajtómű dolgozik, ami az Exceed-től származik, így meg is örökölte annak minden kiváló tulajdonságát, többek között a megbízhatóságot még extrém körülmények között is. Egyaránt használható tengeri és édesvízi használatra.A kisebb méretek a nagytestű édesvízi ragadozók( harcsa) pergetéséhez nyújt kiváló megoldást, a nagyobbak a mázsán felüli óriások horgászatához ajánlottak.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!