Trabucco

Trabucco T-Force Xps Sealion Zsinór

Ennek és a folyamatosan növekvő elvárásoknak való megfelelés eredményeként tudjuk bemutatni új hi-tech zsinórunkat, ami kombinálja a fluorocarbon és a T-Force jó tulajdonságait.

Termékleírás

Trabucco T-Force Xps Sealion Zsinór

A Trabucco T-Force Xps Sealion zsinór kiemelkedő fejlesztés eredménye, mely a horgászat legújabb technológiai vívmányait vonultatja fel. A kutatás és fejlesztés fókuszában mindig az állt, hogy olyan terméket hozzanak létre, amely maximálisan kiszolgálja a horgászok igényeit és elvárásait. Ez az új hi-tech zsinór egyedülállóan kombinálja a fluorocarbon és a T-Force előnyeit, megteremtve a tökéletes horgászati élmény alapjait.

A fluorocarbon bevonat kivételes tulajdonságai révén teljesen láthatatlanná teszi a zsinórt a vízben, ami kritikus fontosságú a sikeres horgászat során. Emellett a bevonatnak köszönhetően növekedett a kopásállóság és a felület simasága, ezáltal lehetővé téve hosszabb és pontosabb dobásokat. A zsinór alacsony nyúlása pedig biztosítja, hogy a horgászat során semmilyen kompromisszumot ne kelljen kötni a teljesítményben.

Az Xps Sealion zsinór teljesen vízálló, így nem szívja magába a vizet, és megőrzi tulajdonságait akár hosszú órákon keresztül is. A belső mag rugalmasságot biztosít a kötésállósághoz, valamint gyorsan visszaáll az eredeti formájába, így mindig megbízható teljesítményt nyújt.

A T-Force Xps Sealion zsinór rendkívül sokoldalúan használható, alkalmas főzsinórként és előkezsinórként egyaránt. Legyen szó könnyű pergetésről vagy nehézhalas horgászatról, ez a zsinór minden körülmények között kiváló teljesítményt nyújt, és hozzájárul a sikeres fogásokhoz.

A Trabucco hivatalos oldala

Trabucco

Trabucco T-Force Xps Sealion Zsinór

Ennek és a folyamatosan növekvő elvárásoknak való megfelelés eredményeként tudjuk bemutatni új hi-tech zsinórunkat, ami kombinálja a fluorocarbon és a T-Force jó tulajdonságait.

3.150,0 Ft3.290,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Specifikációk

Hossz

250 m

Terhelhetőség (kg)

2.57, 3.21, 3.85, 4.41, 5.87, 7.73, 10.96

Szín

Átlátszó

Termékleírás

Trabucco T-Force Xps Sealion Zsinór A Trabucco T-Force Xps Sealion zsinór kiemelkedő fejlesztés eredménye, mely a horgászat legújabb technológiai vívmányait vonultatja fel. A kutatás és fejlesztés fókuszában mindig az állt, hogy olyan terméket hozzanak létre, amely maximálisan kiszolgálja a horgászok igényeit és elvárásait. Ez az új hi-tech zsinór egyedülállóan kombinálja a fluorocarbon és a T-Force előnyeit, megteremtve a tökéletes horgászati élmény alapjait. A fluorocarbon bevonat kivételes tulajdonságai révén teljesen láthatatlanná teszi a zsinórt a vízben, ami kritikus fontosságú a sikeres horgászat során. Emellett a bevonatnak köszönhetően növekedett a kopásállóság és a felület simasága, ezáltal lehetővé téve hosszabb és pontosabb dobásokat. A zsinór alacsony nyúlása pedig biztosítja, hogy a horgászat során semmilyen kompromisszumot ne kelljen kötni a teljesítményben. Az Xps Sealion zsinór teljesen vízálló, így nem szívja magába a vizet, és megőrzi tulajdonságait akár hosszú órákon keresztül is. A belső mag rugalmasságot biztosít a kötésállósághoz, valamint gyorsan visszaáll az eredeti formájába, így mindig megbízható teljesítményt nyújt. A T-Force Xps Sealion zsinór rendkívül sokoldalúan használható, alkalmas főzsinórként és előkezsinórként egyaránt. Legyen szó könnyű pergetésről vagy nehézhalas horgászatról, ez a zsinór minden körülmények között kiváló teljesítményt nyújt, és hozzájárul a sikeres fogásokhoz. A Trabucco hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!