Trabucco

Trabucco Trabucco Pole Sock Double, rakósbot rögzítő

Termékleírás

Rendkívül praktikus és biztonságos tartó a bottagok átmeneti tárolására, amikor a fárasztás, vagy csalizás miatt a botot rövidítjük. Ebben az esetben nagyon hasznos lehet egy olyan tartó, amely használata egyszerű, a tag sem csúszik előre és még maximális védelmet is ad a bot tagnak. A tartó specialitása a párnázott szájú mikro perforált EVA-ból készített háló. A dupla száj lehetővé teszi, hogy egyszerre akár kettő bottagot is tárolhassunk benne.
Nagyon jól használható együtt a teljes egészében párnázott kereszttartókkal 116-25-010, 116-25-020, 116-25-060), mert ebben az esetben a bot tag teljes védelmet kap. Ebben az esetben az sem gond, ha egy gyors peca során egy kissé nagyobb lendülettel kapjuk szét és tesszük le a tagot a tartóra, vagy hálós bottartóba. A 116-25-060-as kereszttartóra ráadásul kettő EVA bottartó is rögzíthető. Apró, de kellemes figyelmesség a bottartó csavarmenetét védendő műanyag kupak, mely szállításkor ad védelmet, valamint a gumigyűrűs alátét, aminek segítségével stabil rögzítés érhető el anélkül, hogy meg kellene “szabni” a csavart.

Trabucco

Trabucco Trabucco Pole Sock Double, rakósbot rögzítő

5.605,0 Ft

Elfogyott

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 106-15-710 Kategória: Címke:

Specifikációk

Termékleírás

Rendkívül praktikus és biztonságos tartó a bottagok átmeneti tárolására, amikor a fárasztás, vagy csalizás miatt a botot rövidítjük. Ebben az esetben nagyon hasznos lehet egy olyan tartó, amely használata egyszerű, a tag sem csúszik előre és még maximális védelmet is ad a bot tagnak. A tartó specialitása a párnázott szájú mikro perforált EVA-ból készített háló. A dupla száj lehetővé teszi, hogy egyszerre akár kettő bottagot is tárolhassunk benne. Nagyon jól használható együtt a teljes egészében párnázott kereszttartókkal 116-25-010, 116-25-020, 116-25-060), mert ebben az esetben a bot tag teljes védelmet kap. Ebben az esetben az sem gond, ha egy gyors peca során egy kissé nagyobb lendülettel kapjuk szét és tesszük le a tagot a tartóra, vagy hálós bottartóba. A 116-25-060-as kereszttartóra ráadásul kettő EVA bottartó is rögzíthető. Apró, de kellemes figyelmesség a bottartó csavarmenetét védendő műanyag kupak, mely szállításkor ad védelmet, valamint a gumigyűrűs alátét, aminek segítségével stabil rögzítés érhető el anélkül, hogy meg kellene "szabni" a csavart.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!