Trabucco

Trabucco Ultra Dry Accesories bag 24*16*10 táska

Mérete (size): 24*16*10 cm

Termékleírás

A Trabucco új – Ultra Dry Waterproof Luggage Series – táska családja, minden horgász számára ajánlott, függetlenül a horgász stílustól és a vízterülettől. Ezek a termékek a horgászfelszerelésünk megfelelő szállításáról és védelméről gondoskodnak úgy, hogy az eszközeink mindig tiszták és szárazak maradnak.
A könnyű, tartós és könnyen tisztítható EVA-ból készült Ultra Dry Luggage sorozat olyan táskákat kínál, amelyek teljesen vízállóak és szennyeződéstaszítóak. A strapabíró és vízálló kialakítású, kiváló minőségű poggyászok sokoldalúak és hasznosak bármilyen horgászhelyen, az édesvíztől a sós vízig. Ezekben minden horgász szárazon és tisztán tarthatja felszerelését.
Tulajdonságai:

Anyaga: vízálló EVA
Hegesztett varratok
Vízálló és tartós zippzárak
Erős és tartós markolat

Trabucco

Trabucco Ultra Dry Accesories bag 24*16*10 táska

Mérete (size): 24*16*10 cm

9.850,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 048-37-680 Kategória: Címke:

Specifikációk

Termékleírás

A Trabucco új - Ultra Dry Waterproof Luggage Series - táska családja, minden horgász számára ajánlott, függetlenül a horgász stílustól és a vízterülettől. Ezek a termékek a horgászfelszerelésünk megfelelő szállításáról és védelméről gondoskodnak úgy, hogy az eszközeink mindig tiszták és szárazak maradnak. A könnyű, tartós és könnyen tisztítható EVA-ból készült Ultra Dry Luggage sorozat olyan táskákat kínál, amelyek teljesen vízállóak és szennyeződéstaszítóak. A strapabíró és vízálló kialakítású, kiváló minőségű poggyászok sokoldalúak és hasznosak bármilyen horgászhelyen, az édesvíztől a sós vízig. Ezekben minden horgász szárazon és tisztán tarthatja felszerelését. Tulajdonságai: Anyaga: vízálló EVA Hegesztett varratok Vízálló és tartós zippzárak Erős és tartós markolat
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!