Trabucco

Trabucco Ultra Dry Bait System 38*24*15 4 részes csali tartó

Mérete (size): 38*24*15 cm

Termékleírás

A Trabucco új – Ultra Dry Waterproof Luggage Series – táska családja, minden horgász számára ajánlott, függetlenül a horgász stílustól és a vízterülettől. Ezek a termékek a horgászfelszerelésünk megfelelő szállításáról és védelméről gondoskodnak úgy, hogy az eszközeink mindig tiszták és szárazak maradnak.
A könnyű, tartós és könnyen tisztítható EVA-ból készült Ultra Dry Luggage sorozat olyan táskákat kínál, amelyek teljesen vízállóak és szennyeződéstaszítóak. A strapabíró és vízálló kialakítású, kiváló minőségű poggyászok sokoldalúak és hasznosak bármilyen horgászhelyen, az édesvíztől a sós vízig. Ezekben minden horgász szárazon és tisztán tarthatja felszerelését.
Tulajdonságai:

Anyaga: vízálló EVA
Hegesztett varratok

Ez a csalitartó doboz szett 4 különböző méretű tartóból áll. A tartók egymásba rakhatók és így a tárolásuk kis helyen is megoldható.A tartó anyaga miatt a tárolók nagyon könnyen tisztíthatók, ami a csalitartók esetén egy különösen fontos szempont.

Trabucco

Trabucco Ultra Dry Bait System 38*24*15 4 részes csali tartó

Mérete (size): 38*24*15 cm

16.575,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 048-37-700 Kategória: Címke:

Specifikációk

Termékleírás

A Trabucco új - Ultra Dry Waterproof Luggage Series - táska családja, minden horgász számára ajánlott, függetlenül a horgász stílustól és a vízterülettől. Ezek a termékek a horgászfelszerelésünk megfelelő szállításáról és védelméről gondoskodnak úgy, hogy az eszközeink mindig tiszták és szárazak maradnak. A könnyű, tartós és könnyen tisztítható EVA-ból készült Ultra Dry Luggage sorozat olyan táskákat kínál, amelyek teljesen vízállóak és szennyeződéstaszítóak. A strapabíró és vízálló kialakítású, kiváló minőségű poggyászok sokoldalúak és hasznosak bármilyen horgászhelyen, az édesvíztől a sós vízig. Ezekben minden horgász szárazon és tisztán tarthatja felszerelését. Tulajdonságai: Anyaga: vízálló EVA Hegesztett varratok Ez a csalitartó doboz szett 4 különböző méretű tartóból áll. A tartók egymásba rakhatók és így a tárolásuk kis helyen is megoldható.A tartó anyaga miatt a tárolók nagyon könnyen tisztíthatók, ami a csalitartók esetén egy különösen fontos szempont.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!