Trabucco

Trabucco Ultra Dry Drop bucket 18*18*18 5,5l vízmerő vödör

Mérete (size): 18*18*18 cm

Termékleírás

A Trabucco új – Ultra Dry Waterproof Luggage Series – táska családja, minden horgász számára ajánlott, függetlenül a horgász stílustól és a vízterülettől. Ezek a termékek a horgászfelszerelésünk megfelelő szállításáról és védelméről gondoskodnak úgy, hogy az eszközeink mindig tiszták és szárazak maradnak.
A könnyű, tartós és könnyen tisztítható EVA-ból készült Ultra Dry Luggage sorozat olyan táskákat kínál, amelyek teljesen vízállóak és szennyeződéstaszítóak. A strapabíró és vízálló kialakítású, kiváló minőségű poggyászok sokoldalúak és hasznosak bármilyen horgászhelyen, az édesvíztől a sós vízig. Ezekben minden horgász szárazon és tisztán tarthatja felszerelését.
Tulajdonságai:

Anyaga: vízálló EVA
Hegesztett varratok

Ez a vödör kitűnő segédeszköz a vízvételezéshez, különösen a meredek partokon.Kapacitása kb. 5,5 l.6 méter kötél és kötéltartó is a tartozéka.

Trabucco

Trabucco Ultra Dry Drop bucket 18*18*18 5,5l vízmerő vödör

Mérete (size): 18*18*18 cm

6.630,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 048-37-710 Kategória: Címke:

Specifikációk

Termékleírás

A Trabucco új - Ultra Dry Waterproof Luggage Series - táska családja, minden horgász számára ajánlott, függetlenül a horgász stílustól és a vízterülettől. Ezek a termékek a horgászfelszerelésünk megfelelő szállításáról és védelméről gondoskodnak úgy, hogy az eszközeink mindig tiszták és szárazak maradnak. A könnyű, tartós és könnyen tisztítható EVA-ból készült Ultra Dry Luggage sorozat olyan táskákat kínál, amelyek teljesen vízállóak és szennyeződéstaszítóak. A strapabíró és vízálló kialakítású, kiváló minőségű poggyászok sokoldalúak és hasznosak bármilyen horgászhelyen, az édesvíztől a sós vízig. Ezekben minden horgász szárazon és tisztán tarthatja felszerelését. Tulajdonságai: Anyaga: vízálló EVA Hegesztett varratok Ez a vödör kitűnő segédeszköz a vízvételezéshez, különösen a meredek partokon.Kapacitása kb. 5,5 l.6 méter kötél és kötéltartó is a tartozéka.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!