Trabucco

Trabucco X-Ride Xtr Beach 5500 orsó

Termékleírás

A legújabb technológiák alkalmazása, a horgászat folyamatos fejlődéséből leszűrt tapasztalatok, a gyönyörű kinézet, mind-mind hozzátesz ahhoz, hogy az X-RIDE ne csak egy tökéletesen működő orsó legyen, hanem egyúttal élmény, amit a használata okoz.
Az orsót kifejezetten távdobásra tervezték. Ez már első pillantásra is jól látható, ha rápillantunk a nagy belső átmérőjű, ugyanakkor hosszú dobra, aminek felső pereme alacsony. Ez a kialakítás nagymértékben csökkenti a lefutó zsinór súrlódását a dobáskor, ezzel segítve a nagyobb távolságok elérését.
Az orsó teljes egészében védve van a szennyeződésektől, a (sós) víztől és vízpárától. Igaz ez a fékrendszerre is, amit gumitömítés véd és igaz ez a hajtóműre is, amit a ház tökéletes zárásával óvnak a külvilágtól. Emellett a hajtómű fő elemei ( csapágyak és főtengely) rozsdamentes anyagból készültek.
Az orsó keresztfektetésű zsinórcsévélési rendszert (Cross Winder System) kapott.
További érdekesség, hogy a felkapókar csak kézzel hajtható le, ennek pedig biztonsági oka van. Az orsót nagy távolságok elérésére tervezték. Ehhez általában nagyobb méretű ólmokat használnak. A bot meglendítésekor bele kell adni apait- anyait és ez az a pont, ahol a legtöbb szerelékvesztés történik egy véletlenül lecsapódó felkapókar miatt. Ekkor ugyanis olyan nagy terhelés éri a zsinórt, ami a legtöbb esetben szakadáshoz vezet. Ezért készült ez az orsó olyan módon, hogy a felkapókart csak kézzel lehet leengedni.
Az orsóhoz pótdob a 035-07-551 cikkszámon rendelhető.

Az orsó tulajdonságai:

Megerősített ház
Alumíniumból készült, távdobásra tervezett könnyű dob
Nagy átmérőjű felkapókar titánium bevonatú csavarodásgátló zsinórvezető görgővel
Finoman állítható fékrendszer
Rozsdamentes golyóscsapágyak
Megerősített, rozsdamentes acélból készített főtengely
Visszaforgásgátló
Tökéletes zsinórcsévélés
Csak kézzel zárható felkapókar
Alumínium hajtókar gumi markolattal

Trabucco

Trabucco X-Ride Xtr Beach 5500 orsó

60.775,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 035-07-550 Kategória: Címke:

Specifikációk

Csapágyak

10+1

Fogaskerék áttétel

4,6:1

Behúzás (cm)

91

Tömeg

540g

Zsinór kapacitás monofil

300 m (0,25 mm)

Termékleírás

A legújabb technológiák alkalmazása, a horgászat folyamatos fejlődéséből leszűrt tapasztalatok, a gyönyörű kinézet, mind-mind hozzátesz ahhoz, hogy az X-RIDE ne csak egy tökéletesen működő orsó legyen, hanem egyúttal élmény, amit a használata okoz. Az orsót kifejezetten távdobásra tervezték. Ez már első pillantásra is jól látható, ha rápillantunk a nagy belső átmérőjű, ugyanakkor hosszú dobra, aminek felső pereme alacsony. Ez a kialakítás nagymértékben csökkenti a lefutó zsinór súrlódását a dobáskor, ezzel segítve a nagyobb távolságok elérését. Az orsó teljes egészében védve van a szennyeződésektől, a (sós) víztől és vízpárától. Igaz ez a fékrendszerre is, amit gumitömítés véd és igaz ez a hajtóműre is, amit a ház tökéletes zárásával óvnak a külvilágtól. Emellett a hajtómű fő elemei ( csapágyak és főtengely) rozsdamentes anyagból készültek. Az orsó keresztfektetésű zsinórcsévélési rendszert (Cross Winder System) kapott. További érdekesség, hogy a felkapókar csak kézzel hajtható le, ennek pedig biztonsági oka van. Az orsót nagy távolságok elérésére tervezték. Ehhez általában nagyobb méretű ólmokat használnak. A bot meglendítésekor bele kell adni apait- anyait és ez az a pont, ahol a legtöbb szerelékvesztés történik egy véletlenül lecsapódó felkapókar miatt. Ekkor ugyanis olyan nagy terhelés éri a zsinórt, ami a legtöbb esetben szakadáshoz vezet. Ezért készült ez az orsó olyan módon, hogy a felkapókart csak kézzel lehet leengedni. Az orsóhoz pótdob a 035-07-551 cikkszámon rendelhető. Az orsó tulajdonságai: Megerősített ház Alumíniumból készült, távdobásra tervezett könnyű dob Nagy átmérőjű felkapókar titánium bevonatú csavarodásgátló zsinórvezető görgővel Finoman állítható fékrendszer Rozsdamentes golyóscsapágyak Megerősített, rozsdamentes acélból készített főtengely Visszaforgásgátló Tökéletes zsinórcsévélés Csak kézzel zárható felkapókar Alumínium hajtókar gumi markolattal
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!