Trabucco

Trabucco Xps 710Xb Horog

Kiváló választás, amikor egy horognak ugyanabban az időben kell két – egymásnak ellentétes – feltételnek kell megfelelnie. Nevezetesen legyen egy könnyed finom horog, ami ugyanakkor jó stressztűrő képességekkel rendelkezik.

Termékleírás

Trabucco Xps 710Xb Horog:

Kiváló választás, amikor egy horognak ugyanabban az időben kell két – egymásnak ellentétes – feltételnek kell megfelelnie. Nevezetesen legyen egy könnyed finom horog, ami ugyanakkor jó stressztűrő képességekkel rendelkezik. Ilyen lehet egy bolognais domolykó horgászat, vagy feederes dévérhorgászat. Mindkét esetben fontos a finom szerelék, ugyanakkor meg kell lennie a kellő erőnek is, ha a szokásosnál egy nagyobb példány akasztunk meg.A horog leginnovatívabb része a hegy kialakítása. A tűéles hegy alatt a horog húsa hamar vastaggá válik, majd a hegy egy viszonylag kis szakállban végződik. Ráadásul a hegy a horog vonalából egy kissé ki is hajlított. Ez a felépítés tökéletes akadást biztosít attól a pillanattól kezdve, hogy a hal felvette a csalit, mindaddig, amig a szákban ki nem szedjük a horgot a hal szájából.Ez a horog mindenképpen megér egy próbát!
A Trabucco Xps 710Xb Horog…

További Trabucco-s termékekért, kattints ide!
Érdekes tartalmakért, látogass el Facebookunkra!

Trabucco

Trabucco Xps 710Xb Horog

Kiváló választás, amikor egy horognak ugyanabban az időben kell két – egymásnak ellentétes – feltételnek kell megfelelnie. Nevezetesen legyen egy könnyed finom horog, ami ugyanakkor jó stressztűrő képességekkel rendelkezik.

1.415,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Specifikációk

Zsinór vastagság (átmérő)

0,36 mm, 0,38 mm, 0,41 mm, 0,43 mm, 0,48 mm, 0,53 mm

Szín

Bronz

Horog típus

Lapkás

Horog bevonat

Bronz

Szakáll

Normál twisted

Termékleírás

Trabucco Xps 710Xb Horog: Kiváló választás, amikor egy horognak ugyanabban az időben kell két – egymásnak ellentétes - feltételnek kell megfelelnie. Nevezetesen legyen egy könnyed finom horog, ami ugyanakkor jó stressztűrő képességekkel rendelkezik. Ilyen lehet egy bolognais domolykó horgászat, vagy feederes dévérhorgászat. Mindkét esetben fontos a finom szerelék, ugyanakkor meg kell lennie a kellő erőnek is, ha a szokásosnál egy nagyobb példány akasztunk meg.A horog leginnovatívabb része a hegy kialakítása. A tűéles hegy alatt a horog húsa hamar vastaggá válik, majd a hegy egy viszonylag kis szakállban végződik. Ráadásul a hegy a horog vonalából egy kissé ki is hajlított. Ez a felépítés tökéletes akadást biztosít attól a pillanattól kezdve, hogy a hal felvette a csalit, mindaddig, amig a szákban ki nem szedjük a horgot a hal szájából.Ez a horog mindenképpen megér egy próbát! A Trabucco Xps 710Xb Horog... További Trabucco-s termékekért, kattints ide! Érdekes tartalmakért, látogass el Facebookunkra!
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!