Trabucco Xps Cluster Bushes Ptfe Carp Set, teflon hüvely szett 2 db

Mérete (Size): átm.:2,6-3,4-4,2 mm; Tipus (Type): CARP; Átmérő mm (Diam.mm): 2.600

Termékleírás

Teflonból készült 3 részből álló belső hüvely szett rakós botokhoz, illetve felgumizott spiccbotokhoz. Ez a kis hasznos kiegészítő védi meg a gumit a bot végén a kilépéskor. A hüvely peremének szerepe kettős. Egyrészt stabillabban áll bottestben, másrészt a gumit akkor is védi, ha a gumi kisebb szögben áll a bot hossztengelyéhez képest. Ezáltal a rakós gumi élettartama drasztikusan megnő.
A készlet előnye, hogy bottest átmérőjéhez lehet igazítani a kilépő furat átmérőjét. Nagyobb bot átmérő esetén kettő, vagy három hüvely segítségével a kilépő furatot jobban hozzá lehet igazítani a rakós gumi méretéhez.
Nagy méretválaszték. Csomagonként kettő darab – három hüvelyből álló – készlet.

Trabucco Xps Cluster Bushes Ptfe Carp Set, teflon hüvely szett 2 db

Mérete (Size): átm.:2,6-3,4-4,2 mm; Tipus (Type): CARP; Átmérő mm (Diam.mm): 2.600

1.895,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 102-07-320 Kategória:

Specifikációk

Zsinór vastagság (átmérő)

2,6 mm

Általános tulajdonság

CARP

Termékleírás

Teflonból készült 3 részből álló belső hüvely szett rakós botokhoz, illetve felgumizott spiccbotokhoz. Ez a kis hasznos kiegészítő védi meg a gumit a bot végén a kilépéskor. A hüvely peremének szerepe kettős. Egyrészt stabillabban áll bottestben, másrészt a gumit akkor is védi, ha a gumi kisebb szögben áll a bot hossztengelyéhez képest. Ezáltal a rakós gumi élettartama drasztikusan megnő. A készlet előnye, hogy bottest átmérőjéhez lehet igazítani a kilépő furat átmérőjét. Nagyobb bot átmérő esetén kettő, vagy három hüvely segítségével a kilépő furatot jobban hozzá lehet igazítani a rakós gumi méretéhez. Nagy méretválaszték. Csomagonként kettő darab – három hüvelyből álló - készlet.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!