Trabucco

Trabucco Xtr Surf Team Rig Station nagy előketartó

Termékleírás

A Trabucco kifejezetten ügyel arra, hogy a horgászathoz szükséges teljes palettát nyújtsa a horgász társadalomnak.
AZ XTR kiegészítő eszközök családja, kifejezetten minőségi termékeket takar.
A termékekre egységesen jellemző színkombináció jól megkülönböztethetővé teszi a piacon.
Jellemzőjük még az igényes és minőségi anyaghasználat (pl. vízálló és mosható 1200 denier, minőségi zipzárak és tépőzárak)
Ez az előketartó táska egy kicsit több is mint egy előketartó táska.
A zippzárral zárható fedél belső oldalán 2 darab praktikus zsebek találunk, kisebb és lapost tárgyak tárolására. Ugyanitt hosszabb eszközök tárolására is van mód (pl kisebb szerszámok, ollók, stb.) melyek helyben maradásáról széles gumiszalag gondoskodik.
A fő tároló rész két részre osztott.
Az egyik fele 6 darab 3 pályás spulnit tartalmaz, amelyeken gyakorlatilag tetszőleges hosszúságú előkéket lehet tárolni. Az előkék rögzítésről a műanyag végű rövid gombostűk gondoskodnak.
A másik részben 6 darab kisebb méretű átlátszó műanyagból készített tároló doboz lapul.

Trabucco

Trabucco Xtr Surf Team Rig Station nagy előketartó

23.525,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 048-42-150 Kategória: Címke:

Specifikációk

Termékleírás

A Trabucco kifejezetten ügyel arra, hogy a horgászathoz szükséges teljes palettát nyújtsa a horgász társadalomnak. AZ XTR kiegészítő eszközök családja, kifejezetten minőségi termékeket takar. A termékekre egységesen jellemző színkombináció jól megkülönböztethetővé teszi a piacon. Jellemzőjük még az igényes és minőségi anyaghasználat (pl. vízálló és mosható 1200 denier, minőségi zipzárak és tépőzárak) Ez az előketartó táska egy kicsit több is mint egy előketartó táska. A zippzárral zárható fedél belső oldalán 2 darab praktikus zsebek találunk, kisebb és lapost tárgyak tárolására. Ugyanitt hosszabb eszközök tárolására is van mód (pl kisebb szerszámok, ollók, stb.) melyek helyben maradásáról széles gumiszalag gondoskodik. A fő tároló rész két részre osztott. Az egyik fele 6 darab 3 pályás spulnit tartalmaz, amelyeken gyakorlatilag tetszőleges hosszúságú előkéket lehet tárolni. Az előkék rögzítésről a műanyag végű rövid gombostűk gondoskodnak. A másik részben 6 darab kisebb méretű átlátszó műanyagból készített tároló doboz lapul.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!