Trabucco

X-Sense Fa 4000 orsó

Tömeg (Weight): 310 g; Áttétel cm (Gear ratio): 5,2:1(84); Dobkap. (Spool capacity): 0,20-150 m; Mérete (Size): 4000; Fékerő kg (Drag power): 10.00

Termékleírás

Nagyszerű orsó, elegáns formával, harmónikus – barna, arany – színkombinációban.
De nem csak a külseje sugározza a minőséget, hanem a technikai kialakítása is. Ilyen például a rozsdamentes acélból készült hajtókar, a dupla védelemmel ellátott – így por és vízálló – golyóscsapágyak. De ide tartozik a hajtóműhöz csavarmenettel kapcsolódó hajtókar, mely holtjátékmentes kapcsolódást biztosít.
Az orsó egy nagyon könnyű ugyanakkor merev fém házat kapott, melyben a főtengely megvezetése nagyon pontos, emiatt az orsó nagyon hosszú élettartamú. Nagyon jól használható pergető és bolognai botokkal. Mivel a a dob belseje gumi borítást kapott, a fonott zsinór sem csúszik meg a dobon.
A carbon és rozsdamentes féklamellákból összeállított fékrendszer nagyon hatékony és finom beállítást tesz lehetővé, ráadásul a fékezéskor keletkezett hőt is gyorsan leadja így a fék teljesítménye állandó még a nagy igénybevétel esetén is.

Tulajdonságai:

9 darab dupla védelemmel ellátott inox csapágy
rozsdamentes acélból készített visszaforgásgátló
inox főtengely és hajtómű
fém ház
golyóscsapággyal szerelt alu dob belső gumiborítással, ami megakadályozza a fonott zsinór megcsúszását a dobon
teljes por és vízvédelemmel ellátott carbon-textil és fémlamellás elsőfékes rendszer
menetes rögzítésű – szállításhoz behajtható – cnc megmunkálású hajtókar nagy méretű markolattal
nagy átmérőjű alu felkapókar csavarodásgátló titánium bevonatú zsinórvezető görgővel

Az orsóhoz alu pótdob a 034-17-201 és 034-17-251 cikkszámon rendelhető.

Trabucco

X-Sense Fa 4000 orsó

Tömeg (Weight): 310 g; Áttétel cm (Gear ratio): 5,2:1(84); Dobkap. (Spool capacity): 0,20-150 m; Mérete (Size): 4000; Fékerő kg (Drag power): 10.00

50.355,0 Ft

Elfogyott

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 034-17-400 Kategória: Címke:

Specifikációk

Csapágyak

9+1

Fogaskerék áttétel

5,2:1

Behúzás (cm)

84

Tömeg

310g

Zsinór kapacitás fonot

150 m (0,20 mm)

Fék erő (kg)

10

Termékleírás

Nagyszerű orsó, elegáns formával, harmónikus – barna, arany – színkombinációban. De nem csak a külseje sugározza a minőséget, hanem a technikai kialakítása is. Ilyen például a rozsdamentes acélból készült hajtókar, a dupla védelemmel ellátott – így por és vízálló – golyóscsapágyak. De ide tartozik a hajtóműhöz csavarmenettel kapcsolódó hajtókar, mely holtjátékmentes kapcsolódást biztosít. Az orsó egy nagyon könnyű ugyanakkor merev fém házat kapott, melyben a főtengely megvezetése nagyon pontos, emiatt az orsó nagyon hosszú élettartamú. Nagyon jól használható pergető és bolognai botokkal. Mivel a a dob belseje gumi borítást kapott, a fonott zsinór sem csúszik meg a dobon. A carbon és rozsdamentes féklamellákból összeállított fékrendszer nagyon hatékony és finom beállítást tesz lehetővé, ráadásul a fékezéskor keletkezett hőt is gyorsan leadja így a fék teljesítménye állandó még a nagy igénybevétel esetén is. Tulajdonságai: 9 darab dupla védelemmel ellátott inox csapágy rozsdamentes acélból készített visszaforgásgátló inox főtengely és hajtómű fém ház golyóscsapággyal szerelt alu dob belső gumiborítással, ami megakadályozza a fonott zsinór megcsúszását a dobon teljes por és vízvédelemmel ellátott carbon-textil és fémlamellás elsőfékes rendszer menetes rögzítésű – szállításhoz behajtható – cnc megmunkálású hajtókar nagy méretű markolattal nagy átmérőjű alu felkapókar csavarodásgátló titánium bevonatú zsinórvezető görgővel Az orsóhoz alu pótdob a 034-17-201 és 034-17-251 cikkszámon rendelhető.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!