Zebco

Zebco Húzós Rugós Mérleg

A Zebco Húzós Rugós Mérleg a horgászok körében kimagasló választásnak bizonyul, akik számára az igényes minőség és funkcionalitás kulcsfontosságúak a horgászati élmény során. A mérleg De Luxe kivitele nem csupán egy egyszerű eszköz, hanem egy lenyűgöző élményt kínál a horgászoknak, lehetővé téve akár 22 kg-ig terjedő kivételes teljesítményt.

Termékleírás

A Zebco Húzós Rugós Mérleg a horgászok körében kimagasló választásnak bizonyul, akik számára az igényes minőség és funkcionalitás kulcsfontosságúak a horgászati élmény során. A mérleg De Luxe kivitele nem csupán egy egyszerű eszköz, hanem egy lenyűgöző élményt kínál a horgászoknak, lehetővé téve akár 22 kg-ig terjedő kivételes teljesítményt. A szabályozható skála egyedi lehetőségeket teremt a horgászok számára, hogy testre szabhassák a mérési beállításokat az aktuális igényeikhez.

Az 1 m-es mérőszalag nem csupán egy mérőszalag; ez a kulcsa a precíz mérési folyamatnak. A könnyed ellenőrzés révén biztosítja, hogy minden mérés gyorsan és pontosan történjen, és a hosszúság könnyen megfigyelhető legyen. A De Luxe kivitelezéséhez magas minőségű anyagok kerültek felhasználásra, amelyek hosszú élettartamot és kiemelkedő megbízhatóságot garantálnak a horgászok számára.

A mérleg kényelmes és könnyen kezelhető kialakítása révén ideális választás minden olyan horgásznak, aki a praktikus eszközök mellett érvel horgászati tevékenységük során. A Zebco Húzós Rugós Mérleg nem csupán egy egyszerű mérleg, hanem egy olyan eszköz, amely ötvözi a precizitást és funkcionalitást, hozzájárulva a horgászat színvonalának emeléséhez, és segítve a horgászokat a pontos mérések elérésében. Ezt a kifinomult és hatékony mérleget érdemes kipróbálni, hiszen méltán viseli a Zebco nevet a minőség és megbízhatóság terén, biztosítva a horgászoknak a legjobb élményt a vízen.

Zebco hivatalos oldala.

Zebco

Zebco Húzós Rugós Mérleg

A Zebco Húzós Rugós Mérleg a horgászok körében kimagasló választásnak bizonyul, akik számára az igényes minőség és funkcionalitás kulcsfontosságúak a horgászati élmény során. A mérleg De Luxe kivitele nem csupán egy egyszerű eszköz, hanem egy lenyűgöző élményt kínál a horgászoknak, lehetővé téve akár 22 kg-ig terjedő kivételes teljesítményt.

4.290,0 Ft

Elérhető: 6 készleten

Külső raktáron (3-10 nap)
EAN: 4029569980048 Cikkszám: 9890000 Kategória: Címke:

Specifikációk

Termékleírás

A Zebco Húzós Rugós Mérleg a horgászok körében kimagasló választásnak bizonyul, akik számára az igényes minőség és funkcionalitás kulcsfontosságúak a horgászati élmény során. A mérleg De Luxe kivitele nem csupán egy egyszerű eszköz, hanem egy lenyűgöző élményt kínál a horgászoknak, lehetővé téve akár 22 kg-ig terjedő kivételes teljesítményt. A szabályozható skála egyedi lehetőségeket teremt a horgászok számára, hogy testre szabhassák a mérési beállításokat az aktuális igényeikhez. Az 1 m-es mérőszalag nem csupán egy mérőszalag; ez a kulcsa a precíz mérési folyamatnak. A könnyed ellenőrzés révén biztosítja, hogy minden mérés gyorsan és pontosan történjen, és a hosszúság könnyen megfigyelhető legyen. A De Luxe kivitelezéséhez magas minőségű anyagok kerültek felhasználásra, amelyek hosszú élettartamot és kiemelkedő megbízhatóságot garantálnak a horgászok számára. A mérleg kényelmes és könnyen kezelhető kialakítása révén ideális választás minden olyan horgásznak, aki a praktikus eszközök mellett érvel horgászati tevékenységük során. A Zebco Húzós Rugós Mérleg nem csupán egy egyszerű mérleg, hanem egy olyan eszköz, amely ötvözi a precizitást és funkcionalitást, hozzájárulva a horgászat színvonalának emeléséhez, és segítve a horgászokat a pontos mérések elérésében. Ezt a kifinomult és hatékony mérleget érdemes kipróbálni, hiszen méltán viseli a Zebco nevet a minőség és megbízhatóság terén, biztosítva a horgászoknak a legjobb élményt a vízen. Zebco hivatalos oldala.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!