Bottartó

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

1–28 termék, összesen 62 db

Bottartó

A bottartó egy hasznos kiegészítő a horgászat szerelmeseinek, amelynek célja a horgászbotok biztonságos és rendezett tárolása. Ez a praktikus eszköz segít megvédeni a botokat a sérülésektől és az összeakadástól, miközben lehetővé teszi a könnyű hozzáférést és szállítást.

A horgászwebshopokban különböző típusú bottartókat találhatsz. Népszerű lehetőség a falra vagy mennyezetre szerelhető bottartó, amely megfelelő rögzítést nyújt a botoknak otthoni tároláshoz vagy műhelyekben. Ezenkívül léteznek hordozható bottartók is, amelyek könnyen szállíthatók és ideálisak horgászutakhoz vagy vízparti használathoz.

A bottartók általában kialakítás szerint több bot tárolására is alkalmasak lehetnek. Vannak egyszerűbb, egyedi botokhoz való tartók, amelyek egyszerre csak egy botot tudnak tárolni, de léteznek több horoggal rendelkező bottartók is, amelyek lehetővé teszik több bot egyidejű tárolását.

A bottartók anyaga általában tartós és könnyű, például alumínium, műanyag vagy rozsdamentes acél lehet. A kiválasztás során figyelembe kell venni a botok súlyát és méretét, hogy a tartó elegendő stabilitást nyújtson.

A horgászbotok biztonságos tárolása és rendszerezése érdekében egy jó minőségű bottartó elengedhetetlen eszköz. A horgászwebshopokban széles választék található, így könnyen megtalálhatod az igényeidnek legmegfelelőbb bottartót a horgászfelszereléseidhez.