Bot és topszettartó

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

1–28 termék, összesen 33 db

Bot és topszettartó

A bot és topszettartó egy olyan kiegészítő, amely segít a horgászbotok és a botcsúcsok tárolásában és rendezett elhelyezésében. Ez egy praktikus eszköz, amely lehetővé teszi a botok és a botcsúcsok biztonságos és könnyű hozzáférését a horgászat során.

A bot és topszettartók általában könnyű és tartós anyagból készülnek, például alumíniumból vagy műanyagból. Ezek a tartók rendelkezhetnek különböző méretekkel és kapacitással, hogy kielégítsék a különböző botméreteket és mennyiségeket.

A bot és topszettartó általában állványként vagy falra szerelhető kialakítással rendelkeznek. Az állványok sok botot képesek befogadni, és lehetővé teszik a botok könnyű elhelyezését és elérését a horgászat során. A falra szerelhető tartók pedig hatékonyan használják ki a rendelkezésre álló területet, és praktikus tárolási megoldást nyújtanak a botok és botcsúcsok számára.

A bot és topszettartók lehetnek egyszerű kialakításúak, amelyek csak a botok tárolására szolgálnak, vagy akár további funkciókkal is rendelkezhetnek. Például tartalmazhatnak pohártartót, csalitartót vagy egyéb horgászkellékek tárolására szolgáló rekeszeket.

A horgászwebshopokban megtalálhatod a különböző típusú és méretű bot és topszettartókat, amelyek megfelelnek a horgászfelszerelésedhez és tárolási igényeidhez. Válassz minőségi és megbízható tartókat, amelyek biztosítják a botok biztonságos és rendezett tárolását, így könnyedén hozzáférhetsz horgászbotjaidhoz és botcsúcsaidhoz a horgászat során.