Leszúró

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Leszúró

A leszúró egy olyan eszköz, amelyet a horgászat során használnak a botok vagy más horgászfelszerelések rögzítésére a talajba vagy a vízpartba. A leszúró segítségével a botok stabilan és biztonságosan elhelyezhetők, lehetővé téve a kézszabad horgászatot vagy a botok támasztékaként való használatot.

A leszúrók általában hosszú és erős anyagból készülnek, például rozsdamentes acélból vagy erős műanyagból. A leszúrók végén éles hegy vagy speciális kialakítás található, amely lehetővé teszi a könnyű behatolást a talajba vagy a vízpartba. Ezen felül, a leszúrók általában rendelkeznek fogantyúval vagy markolattal, amelyek lehetővé teszik a könnyű használatot és a biztos fogást.

A leszúrók különböző méretűek és típusúak lehetnek, hogy alkalmazkodjanak a különböző talajviszonyokhoz és horgászmódszerekhez. Például vannak hosszabb leszúrók, amelyek jobban megfelelnek a homokos vagy iszapos talajhoz, és vannak rövidebb leszúrók, amelyek inkább a keményebb talajra vagy sziklákhoz ajánlottak. Emellett léteznek speciális leszúrók, mint például sátor leszúrók, amelyek segítenek a horgász sátorok vagy ernyők rögzítésében a talajba.

A horgászwebshopokban megtalálhatod a különböző típusú és méretű leszúrókat, amelyek megfelelnek a horgászfelszerelésedhez és horgászmódszeredhez. Válassz minőségi és tartós leszúrókat, amelyek biztosítják a stabil rögzítést a talajban vagy a vízpartban, így biztonságosan és kényelmesen horgászhatsz.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!