Rod pod

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Mind a(z) 25 találat megjelenítve

Rod pod

A rod pod egy speciális szerkezet, amelyet a horgászat során használnak a botok támasztékaként. Lehetővé teszi, hogy több botot helyezzünk el egyidejűleg, biztosítva a stabil és egyenletes támasztékot a horgászvonalnak.

A rod pod általában egy állvány vagy keret, amely rendelkezik állítható lábakkal vagy talppal a stabilitás érdekében. A lábak lehetővé teszik a magasság és a dőlésszög beállítását, hogy a botokat a megfelelő pozícióban lehessen elhelyezni. Gyakran felszerelt vízszintes rúdtartókkal, amelyekbe a botokat behelyezhetjük, és biztosítják a stabil tartást.

A rod pod használata sok előnnyel jár. Először is, lehetővé teszi a botok egységes és szimmetrikus elhelyezését, ami fontos a horgászvonal egyenletes elosztásához. Másodszor, a rod pod stabil támasztékot nyújt a botoknak, így csökkenti a botok elmozdulásának és kilengésének esélyét, különösen erős áramlású vagy szeles körülmények között. Harmadszor, a rod pod segítségével könnyebb kezelni és felügyelni több botot egyszerre, növelve a hatékonyságot és a reakcióidőt a kapásokra.

A rod podok különböző méretben, anyagban és kialakításban elérhetők, hogy megfeleljenek a különböző horgászmódszereknek és igényeknek. A könnyű alumínium vagy rozsdamentes acél rod podok tartósak és hosszú élettartammal rendelkeznek, míg a könnyű műanyag rod podok könnyűek és könnyen hordozhatók. A rod podok gyakran összecsukhatóak vagy szétszerelhetőek, így könnyen szállíthatók és tárolhatók.

A horgászwebshopunkban széles választékban találhatók rod podok különböző márkákból és típusokból. Válassz olyan rod podot, amely megfelel a botjaid számának és méretének, valamint a horgászmódszerednek. Biztosítja a stabil és megbízható támasztékot a botoknak, hogy sikeresen és kényelmesen horgássz.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!