Motoros kivitelű gumicsónak

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
A szett súlya (kg)
-
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Teherbírás (kg)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Motor teljesítmény (LE)
-
Horog bevonat

Kategóriák

Mind a(z) 9 találat megjelenítve

Motoros kivitelű gumicsónak

A motoros kivitelű gumicsónak kiváló választás a horgászok számára, akik a vízen való mozgékonyságot és hatékonyságot keresnek. Ez a típusú gumicsónak olyan funkcionális és strapabíró anyagokból készül, amelyek lehetővé teszik a megbízható és biztonságos horgászatot a vízen.

A motoros kivitelű gumicsónak rendelkezik egy erős, ellenálló alapanyagból készült felfújható teste, amely képes elviselni a vízi körülményeket, valamint a motor működéséből származó erőhatásokat. Az anyag tartós és kopásálló, így hosszú élettartamot biztosít a gumicsónaknak.

Ez a típusú gumicsónak rendelkezik beépített motorplatformmal, amely lehetővé teszi a külmotor vagy belső motor felszerelését. A motorplatform stabil és erős, biztosítva a motor biztonságos rögzítését és stabil működését a vízen. A gumicsónak kialakítása lehetővé teszi a könnyű és gyors motorfelszerelést, így a horgász könnyedén közlekedhet a vízen a kívánt horgászterületre.

A motoros kivitelű gumicsónak rendelkezik kényelmes ülési lehetőségekkel, amelyek a hosszabb horgászati időtartamok alatt is kényelmet és kényelmes pozíciót biztosítanak. A gumicsónak kialakítása lehetővé teszi a horgászfelszerelések és egyéb horgászkellékek tárolását is, így minden szükséges eszköz és kiegészítő könnyen elérhető marad a horgász számára.

Kiválóan alkalmas a tavak, folyók és egyéb vízi környezetek horgászatára. A motor által biztosított meghajtás és sebesség lehetővé teszi a gyors és hatékony közlekedést a kívánt horgászterületre. Emellett a gumicsónak könnyen kezelhető és stabil a vízen, biztosítva a biztonságos és kényelmes horgászati élményt.

Összességében, a motoros kivitelű gumicsónak a horgászok számára kiváló lehetőséget nyújt a vízi közlekedésre és horgászatra. Funkcionális kialakítása, strapabíró anyagai és motorizált hajtása révén ideális választás a kényelmes és sikeres horgászathoz a vízen.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!