Standard motoros gumicsónak

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
A szett súlya (kg)
-
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Teherbírás (kg)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Motor teljesítmény (LE)
-
Horog bevonat

Kategóriák

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Standard motoros gumicsónak

A standard motoros gumicsónak egy sokoldalú és megbízható eszköz a vízi kalandokhoz és horgászathoz. Ez a típusú gumicsónak kialakítása és jellemzői révén ideális választás mind a hobbi horgászok, mind a profi horgászok számára.

A standard motoros gumicsónak strapabíró és időjárásálló anyagokból készül, amelyek lehetővé teszik a megbízható és tartós használatot a vízen. Az erős alapanyagok ellenállnak a vízi körülményeknek, a napfénynek, a kopásnak és a korróziónak. Ez biztosítja, hogy a gumicsónak hosszú élettartammal rendelkezzen, és képes legyen megbirkózni a különböző vízi körülményekkel.

A standard motoros gumicsónak rendelkezik egy beépített motorplatformmal, amely lehetővé teszi a külmotor vagy belső motor felszerelését. Ez a platform stabil és erős, biztosítva a motor biztonságos rögzítését és stabil működését a vízen. A gumicsónak kialakítása lehetővé teszi a könnyű és gyors motorfelszerelést, így a horgász gyorsan és hatékonyan közlekedhet a vízen.

Kényelmes ülési lehetőségeket kínál a horgász számára. Ez lehetővé teszi a hosszabb horgászati időtartamok alatt a kényelmes és kiegyensúlyozott üléspozíciót. Emellett a gumicsónak tervezése lehetővé teszi a horgászfelszerelések és kiegészítők tárolását is, így minden szükséges eszköz és kiegészítő könnyen elérhető marad a horgász számára.

Stabil és könnyen kezelhető a vízen. Az alacsony súlypontja és a kiegyensúlyozott tervezése biztosítja a jó stabilitást, így a horgász biztonságban érezheti magát a vízen. A gumicsónak könnyen manőverezhető, ami lehetővé teszi a könnyű közlekedést és a kívánt horgászterületek elérését.

Összességében, a standard motoros gumicsónak ideális választás a horgászok számára, akik sokoldalúságot, megbízhatóságot és kényelmet keresnek a vízi kalandokhoz és horgászathoz. A strapabíró anyagok, a motorizált hajtás és a kényelmes kialakítás révén ez a gumicsónak lehetővé teszi a sikeres és élvezetes horgászati élményt a vízen.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!