Etetőkosár

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

1–28 termék, összesen 166 db

Etetőkosár

Az etetőkosár egy hasznos eszköz a horgászat során, és a horgászwebshopokban megtalálhatod a legjobb minőségű választékot. Ez a speciális eszköz lehetővé teszi az etetőanyagok precíz és hatékony elhelyezését a horgászhelyen, hogy vonzza és megtartsa a halakat.

Az etetőkosarak különböző méretben és kialakításban érhetőek el. Vannak hagyományos kosarak, amelyek hálószerű kialakítással rendelkeznek, és könnyen feltölthetők etetőanyaggal. Ezenkívül léteznek dobozszerű kosarak is, amelyekben az etetőanyagot tárolhatod, és a kinyitáskor a kosár tartalmát felszabadítja a vízbe. A kosarak általában súlyozottak, hogy biztosítsák az etetőanyag célzott elhelyezését a vízfenéken.

Az etetőkosarak használata különböző horgászmódszerekhez alkalmazkodik. Nagy távolságok eléréséhez léteznek távdobó kosarak, amelyek különleges kialakítása és súlyozása lehetővé teszi a messzebbre dobást. Kis vagy közeli horgászhelyeken pedig kisebb és könnyebb kosarak használata ajánlott.

Az etetőkosarak nagyszerű eszközök a pontos és hatékony etetéshez, és hozzájárulnak a sikeres horgászathoz. A horgászwebshopokban széles választék található, ahol megtalálhatod a legmegfelelőbb méretű és típusú etetőkosarat a horgászfelszereléseidhez. A minőségi etetőkosár segítségével kényelmesen és hatékonyan etetheted a halakat, növelve a fogási esélyeidet.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!