Bordás etetőkosár

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Összesen 1 találat

Bordás etetőkosár

A bordás etetőkosár egy olyan horgászkiegészítő, amelyet az etetőanyag vagy csali elhelyezésére használnak. Ez a kosár különleges bordázott felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi az etetőanyag vagy csali hatékony elterítését a vízben.

A bordás etetőkosár többféle méretben és súlyban elérhető, hogy alkalmazkodjon a különböző horgászmódszerekhez és halakhoz. Az etetőkosár felszerelése a horgászzsinór vagy előke végére történik, és a halak érdeklődésének felkeltésére szolgál. Az etetőkosárba helyezett etetőanyag vagy csali a vízbe kerülve szépen eloszlik a kosár bordázott felületén keresztül, így vonzó célpontot teremt a halak számára.

A bordás etetőkosár használata különösen hatékony a horgászat során, amikor az etetőanyagot vagy csalit a halak táplálkozási területére szeretnénk koncentrálni. Az etetőkosár segít abban, hogy a halak gyorsan felfedezzék és megkeressék a táplálékot, ami növeli a sikeres fogás esélyét.

A horgászwebshopokban megtalálhatod a különböző méretű és típusú bordás etetőkosarakat. Fontos kiválasztani a megfelelő méretű és súlyú etetőkosarat a célzott halak és a horgászmódszer alapján. A minőségi bordás etetőkosarak tartós anyagból készülnek, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható használatot.

Ne feledd, hogy a bordás etetőkosár használata egy hatékony módja lehet az etetésnek és a halak csábításának a horgászat során. Kísérletezz különböző etetőanyagokkal és csalikkal, hogy megtaláld a legjobban működő kombinációt a sikeres fogásokhoz.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!