Feeder kosár

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

1–28 termék, összesen 118 db

Feeder kosár

A feeder kosár egy speciális horgászkiegészítő, amelyet a feeder horgászmódszerhez használnak. Ez a kosár segít az etetőanyag hatékony és pontos elhelyezésében a vízben, hogy vonzza és megcélozza a halakat.

A feeder kosár különböző méretekben és formákban kapható, hogy alkalmazkodjon a különböző horgászati körülményekhez és halakhoz. Általában hálóval vagy lyukakkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az etetőanyag szétáramlását a vízben, miközben a kosár szerkezete megtartja azt a helyén.

A feeder kosár használata során az etetőanyagot a kosárba helyezzük, majd a horgászzsinór vagy előke végére rögzítjük. Amikor a kosár vízbe kerül, az etetőanyag lassan kiáramlik a kosárból, így vonzó célpontot teremt a halak számára. A kosár méretének és súlyának kiválasztása a vízáramlás és a célpont távolságától függ, hogy biztosítsa az optimális etetési eredményeket.

A feeder kosár nagyon népszerű az etetéses horgászatban, különösen a pontyhorgászat során. Segít abban, hogy az etetőanyagot koncentráltan és célozottan juttasd el a halakhoz, ezáltal növelve a fogás esélyét. Emellett a feeder kosár lehetővé teszi az etetőanyag változatosabb és távolabbi távolságokba történő eljuttatását is.

A horgászwebshopokban megtalálhatod a különböző méretű és típusú feeder kosarakat, amelyek megfelelnek az egyéni horgászati igényeknek. Fontos kiválasztani a megfelelő méretű és súlyú kosarat a vízáramlás, a halak mérete és a horgászmódszer alapján. A minőségi feeder kosarak tartós anyagból készülnek, hogy hosszú élettartamot biztosítsanak a rendszeres használat során.

Hasznos eszköz a horgászatban, amely segít abban, hogy hatékonyan és sikeresen etesd a halakat. Kísérletezz különböző etetőanyagokkal és kosárméretekkel, hogy megtaláld a legjobban működő kombinációt a sikeresebb fogások érdekében.