Töltőszerszám

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Töltőszerszám

A töltőszerszám egy praktikus eszköz a horgászok számára, amelyet általában a method feeder kosarak vagy más etetőeszközök töltéséhez használnak. Ez az eszköz lehetővé teszi az etetőanyag hatékony és könnyű betöltését a kosarakba vagy más tárolóeszközökbe.

A töltőszerszám általában egy ergonomikus fogantyúval és egy speciális töltőfejjel rendelkezik. A töltőfej kialakítása lehetővé teszi az etetőanyag könnyű adagolását és töltését a kosarakba. Általában lyukas vagy hálós szerkezettel rendelkezik, hogy az etetőanyag könnyen át tudjon haladni.

A töltőszerszám használata nagyon egyszerű. Az etetőanyagot a töltőfejbe helyezzük, majd a töltőfejet a kosár vagy más etetőeszköz nyílásához illesztjük. A töltőszerszám segítségével könnyen és hatékonyan betölthetjük az etetőanyagot a kosarakba anélkül, hogy a kezünk piszkos vagy fáradt lenne.

A töltőszerszám nagyszerű segédeszköz a horgászatban, különösen akkor, ha sok kosarat vagy etetőeszközt kell betölteni. Segít megtakarítani időt és energiát, miközben pontosan és hatékonyan töltjük meg az etetőeszközöket az etetőanyaggal. A töltőszerszámok általában könnyűek, kompaktak és könnyen szállíthatók, így könnyen hozzáférhetők a horgászfelszereléshez.

A horgászwebshopokban megtalálhatod a különböző típusú és méretű töltőszerszámokat, amelyek megfelelnek az egyéni horgászati igényeknek. Fontos kiválasztani a megfelelő méretű és kialakítású töltőszerszámot az általad használt etetőeszközökhöz. A minőségi töltőszerszámok tartós anyagból készülnek, hogy hosszú élettartamot biztosítsanak és megbízható teljesítményt nyújtsanak a horgászat során.

A töltőszerszám segít megkönnyíteni az etetőanyag töltését és a horgászat folyamatát. Használd ezt az eszközt, hogy hatékonyabban és kényelmesebben tudj etetni, és növeld a fogás esélyét a vízben.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!