Haltartó

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Mind a(z) 28 találat megjelenítve

Haltartó

A haltartó rendkívül fontos eszköz a horgászat során, és a horgászwebshopokban megtalálhatod a legmegfelelőbb választékot. Ez a speciális eszköz lehetővé teszi, hogy biztonságosan és kényelmesen tárold a fogott halakat a vízen vagy a parton.

A haltartók különböző típusokban érhetőek el. A hálós haltartók lehetővé teszik a halak élve tartását a vízben, hogy megőrizd frissességüket és egészségüket. Ezek a haltartók általában könnyen rögzíthetők a horgászhelyre, és biztonságosan tartják a halakat a vízben, anélkül hogy megsérülnének vagy elmenekülnének.

Továbbá léteznek haltartó hálók és zsákok, amelyekben a halakat a vízen kívül tárolhatod. Ezek a haltartók megfelelő szellőzést és helyet biztosítanak a halaknak, miközben megvédik őket a károsodástól és a ragadozóktól. A haltartó zsákokat gyakran használják a nagyobb méretű halak tárolására, míg a haltartó hálók ideálisak lehetnek a kisebb halak és a pontyok számára.

A haltartók minősége és mérete változó lehet. Fontos, hogy válassz olyan haltartót, amely megfelel az általad fogott halak méretének és a horgászmódszerednek. A haltartók legyenek könnyen kezelhetők, strapabírók és könnyen tisztíthatók.

A horgászwebshopokban megtalálhatod a legjobb minőségű haltartókat, amelyek biztosítják a halak biztonságos és kényelmes tárolását. A megfelelő haltartó kiválasztása hozzájárul a halak jólétéhez és megőrzésükhöz, miközben te a horgászatodra koncentrálhatsz.