Haltartószák

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Mind a(z) 19 találat megjelenítve

Haltartószák

A haltartószák olyan fontos eszközök a horgászat során, amelyek lehetővé teszik a halak biztonságos tárolását és szállítását. Ezek a speciális hálós vagy vízzel töltött szövetzsákok kiválóan alkalmasak arra, hogy a fogott halakat frissen és élőként tartsák, miközben a horgász tovább folytathatja a tevékenységet.

A haltartószákok kialakítása általában úgy van tervezve, hogy biztosítsák a halak megfelelő oxigénellátását és védelmét. A hálós haltartószákok körülveszik és megtartják a halakat a vízben, így biztosítva, hogy a halak ne sérüljenek vagy elveszítsék a mérlegüket a partra húzás közben. A vízzel töltött haltartószákok pedig együttműködnek a természetes vízmozgással, amely segít a halak megfelelő oxigénellátásában.

A haltartószákok különböző méretben és kapacitással érhetők el, hogy alkalmazkodjanak különböző halak fogásához. Ez lehetővé teszi a kisebb és nagyobb méretű halak kényelmes és biztonságos tárolását. A haltartószákok gyakran rendelkeznek beépített cipzárral vagy hurokkal, amelyek lehetővé teszik a könnyű hozzáférést a halakhoz, valamint az egyszerű kezelhetőséget és szállítást.

A minőségi haltartószákoknak ellenálló anyagból kell készülniük, hogy hosszú élettartamot és megbízható védelmet biztosítsanak a halak számára. Fontos, hogy gondoskodj a haltartószákok tisztaságáról és karbantartásáról is, hogy megfelelő körülményeket biztosíts a halak számára.

A horgászwebshopokban széles választékban találhatsz haltartószakokat, amelyek kielégítik az egyéni igényeidet. Válaszd ki a megfelelő méretű és kialakítású haltartószakot a fogásaidhoz és a horgászati stílusodhoz. A megfelelő haltartószak biztosítja, hogy a halak biztonságban maradjanak. Miközben te folytatod a horgászatot, és lehetővé teszi, hogy a halakat frissen és élőként tartsd, amíg el nem engeded vagy hazaviszed őket.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!