Mérlegelő zsák

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Összesen 1 találat

Mérlegelő zsák

A mérlegelő zsák egy fontos eszköz a horgászat során, amely lehetővé teszi a fogott halak pontos súlyának mérését. Ez a speciális zsák általában hálós vagy szövetből készül, és alkalmas arra, hogy a halakat ideiglenesen tárolja és mérje meg, mielőtt újra vízbe engednénk vagy hazavinnénk őket.

A mérlegelő zsákoknak általában nagy teherbírásúak és tartósak kell lenniük, hogy biztonságosan tartsák a halakat. Az anyaguknak könnyen szellőzőnek kell lennie, hogy megőrizze a halak egészségét és csökkentse a stresszüket. Emellett gyakran rendelkeznek beépített mérleggel vagy hurokkal, amelyek lehetővé teszik a könnyű mérésüket.

A mérlegelő zsákok különböző méretben érhetők el, hogy alkalmazkodjanak a fogott halak méretéhez. Ez lehetővé teszi a kisebb és nagyobb halak pontos mérését. Fontos, hogy a mérlegelés során óvatosan bánjunk a halakkal, hogy minimálisra csökkentsük a sérüléseket és a stresszt. A halakat a mérlegelő zsákban kell tartani, amíg a mérlegelés és a mérés befejeződik, majd óvatosan visszaengedni őket a vízbe.

A mérlegelő zsákokat gyakran használják versenyeken vagy horgászati eseményeken, ahol a pontos súlymérés kiemelt fontossággal bír. De hasznosak lehetnek a hobbihorgászok számára is, akik szeretnék pontosan megtudni a fogott halak súlyát.

A horgászwebshopokban megtalálhatók különböző típusú mérlegelő zsákok, amelyek kielégítik a különböző igényeket. Válassz olyan mérlegelő zsákot, amely megfelel a horgászati stílusodnak, a halak méretének és a személyes preferenciáidnak. A minőségi mérlegelő zsák lehetővé teszi a pontos mérés és a halak biztonságos tárolása, miközben fontos információkat nyújt a fogásaid súlyáról.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!