Pontybölcső

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Pontybölcső

A pontybölcső egy speciális eszköz a horgászatban, amelyet a pontyok biztonságos fogása és kezelése során használnak. Ez egy kerek alakú, hálószerű szerkezet, amelyet a vízbe helyezünk, hogy a pontyokat ideiglenesen tároljuk és kezeljük.

A pontybölcsőnek általában erős és tartós vázra van szüksége, amely biztosítja a stabil tartást és a halak biztonságát. A hálós anyagnak kellően mélynek és erősnek kell lennie ahhoz, hogy a nagyobb pontyokat is képes legyen befogadni. Fontos, hogy a háló anyaga ne sértse vagy károsítsa a halakat, és lehetővé tegye a víz áramlását, hogy a pontyok egészségesek maradjanak.

A pontybölcső használata segít minimalizálni a pontyok stresszét és sérüléseit, amikor kiemeljük őket a vízből. Az erős váz és a mély háló megakadályozza a halak kicsúszását vagy lecsúszását a fogás során. Emellett lehetővé teszi a halak kényelmes és biztonságos kezelését, amikor megmérjük, fényképezzük vagy címkézzük őket.

A pontybölcsők különböző méretben és kialakításban érhetők el, hogy alkalmazkodjanak a különböző méretű és súlyú pontyokhoz. A nagyobb méretű pontybölcsők különösen ajánlottak a nagyobb pontyok fogásához. Fontos, hogy a pontybölcső mérete és tartása megfeleljen a horgászati stílusodnak és a vizekben előforduló pontyméreteknek.

A horgászwebshopokban megtalálhatók különböző típusú pontybölcsők, amelyek kielégítik a horgászok igényeit. Válassz olyan pontybölcsőt, amely megbízható, tartós és kényelmes használatot nyújt. A minőségi pontybölcső lehetővé teszi a pontyok biztonságos kezelését és mérlegelését, miközben minimalizálja a stresszt és a sérüléseket.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!