Pontymatrac

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Pontymatrac

A pontymatrac egy speciális eszköz a horgászatban, amelyet a fogott pontyok kényelmes és biztonságos tárolására használnak. Ez egy párnázott matrac vagy szőnyeg, amelyet a vízparton terítünk ki, hogy a pontyokat erre helyezzük el mérlegelés, fényképezés vagy egyszerűen csak a megfigyelés céljából.

A pontymatracnak puha és párnázott felülettel kell rendelkeznie, amely megvédheti a pontyok bőrét és pikkelyeit a sérülésektől vagy károsodástól. Fontos, hogy a matrac anyaga legyen vízálló és könnyen tisztítható, hogy megóvja a halakat és megkönnyítse a matrac tisztántartását.

A pontymatrac mérete általában nagyobb, hogy elegendő helyet biztosítson a fogott pontyoknak. Ez lehetővé teszi a halaknak a kényelmes elterülést, miközben megakadályozza a kicsúszást vagy leesést a matracról. A matrac oldalainak magasabbnak kell lennie, hogy megakadályozza a pontyok leugrását vagy kifordulását a matracról.

A pontymatracok különböző kialakításban és méretben érhetők el. Néhány matrac hálóval vagy hevederekkel rendelkezik a pontyok biztonságos rögzítéséhez, míg mások egyszerűen csak párnázott felületet kínálnak. Fontos, hogy válassz olyan pontymatracot, amely megfelel a horgászati igényeidnek és a fogott pontyok méretének.

A horgászwebshopokban megtalálhatók különböző típusú pontymatracok, amelyeket kényelmesen megvásárolhatsz. A minőségi pontymatrac segít megőrizni a fogott pontyok jó állapotát, minimalizálja a stresszt és a sérüléseket, valamint lehetővé teszi a kényelmes mérlegelést és fényképezést.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!