Bojlis bot

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Bot átméreő (mm)
-
Csónak padlója
Csónak színe
Dobó súly
-
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk száma
-
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tagok száma
-
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Mind a(z) 19 találat megjelenítve

Bojlis bot

A bojlis bot a bojlis horgászat nélkülözhetetlen eszközei, és a horgászwebshopunkban megtalálhatók a legkiválóbb választékok. A bojlis botokat kifejezetten a bojlis technikához tervezték, és különböző jellemzőkkel rendelkeznek, hogy megfeleljenek a horgászati igényeknek.

A Bojlis botok hosszúak és erősek, hogy távoli dobásokat lehessen végrehajtani, és könnyedén lehet irányítani a kapást. Általában karbon vagy kompozit anyagból készülnek, ami megbízható szilárdságot és tartósságot biztosít. Rendelkezhetnek akcióval, amely befolyásolja a bot hajlítását és reakcióját a halak harapására.

A bojlis bot-on általában különleges gyűrűrendszer található, amely sima és hatékony zsinórvezetést biztosít. Ezek a gyűrűk segítenek a hosszú dobásokban, valamint megakadályozzák a zsinór elakadását és töredezettségét. A markolat kényelmes és tapadó felületű lehet, hogy stabil fogást nyújtson a horgász számára.

Különböző hosszúságokban érhetők el, hogy alkalmazkodjanak a különböző horgászati helyzetekhez és távolságokhoz. A hosszabb botok nagyobb dobótávolságot és jobb irányítást nyújtanak, míg a rövidebb botok könnyebb kezelhetőséget biztosítanak szűkebb helyeken.

A minőségi bojlis botok garantálják a hatékony és kényelmes horgászatot. A strapabíró és jól kiegyensúlyozott botok lehetővé teszik a precíz dobásokat és a pontos kapásjelzéseket. Kiválasztásakor figyelembe kell venni a horgászati körülményeket, a célzott halak méretét és a horgászmódszert.

A horgászwebshopokban megtalálhatod a legjobb minőségű bojlis botokat, amelyek megfelelnek a bojlis horgászat igényeinek. Választhatsz a különféle típusú, hosszúságú és akciós botok közül, hogy megtaláld a neked legmegfelelőbbet.

Segítenek a sikeres bojlis horgászatban, és növelik a halak megragadásának esélyét. Válaszd a minőségi bojlis botokat a horgászfelszereléseidhez, hogy élvezd a hatékony és eredményes bojlis horgászat élményét.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!