Bolognai bot

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Bot átméreő (mm)
-
Csónak padlója
Csónak színe
Dobó súly
-
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tagok száma
-
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

1–28 termék, összesen 42 db

Bolognai bot

A bolognai bot kiváló eszközök a horgászatban, különösen az olasz stílusú horgászathoz. Ezek a botok hosszú és könnyű szerkezetűek, és lehetővé teszik a távoli dobásokat és a finom irányítást a vízen. A bolognai botokat gyakran használják folyóvizeken, tavakon és tengerparti horgászatnál is.

A bolognai botokat különleges tervezéssel és jellemzőkkel alkották meg. Általában karbon vagy kompozit anyagból készülnek, amelyek erősek és könnyűek, így kényelmesen kezelhetők hosszabb ideig is. A botok általában tépőzáras vagy csavaros rögzítőkkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a bot hosszának állítását az adott horgászhelyhez és horgászmódszerhez.

A bolognai botok rugalmasabbak, mint más típusú botok, ami segít az érzékeny kapások észlelésében és a halak megbízható megragadásában. Ezért ideálisak finomabb szerelékek, például úszók vagy távdobó ólom alkalmazásához. A botok hossza általában változtatható, így könnyedén alkalmazkodhatnak a különböző horgászhelyek és körülmények igényeihez.

A minőségi bolognai bot garantálja a stabil és precíz dobásokat, valamint a pontos kapásjelzéseket. A botokon található gyűrűrendszer sima zsinórvezetést biztosít, minimalizálva a zsinór elakadását és töredezettségét. A markolat kényelmes és tapadó felületű, hogy stabil fogást biztosítson a horgásznak.

A horgászwebshopokban megtalálhatod a legjobb minőségű bolognai botokat, amelyek kielégítik a bolognai horgászat igényeit. Választhatsz a különböző hosszúságú, akciójú és anyagú botok közül, hogy megtaláld a neked legmegfelelőbbet. A bolognai botok segítenek abban, hogy a horgászatodat még élvezetesebbé és sikeresebbé tedd, függetlenül attól, hogy milyen vízen vagy milyen halakra horgászol.