Feeder spicc

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csatlakozási átmérő (mm)
-
Csónak padlója
Csónak színe
Dobó súly
-
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk száma
-
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tagok száma
-
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

1–28 termék, összesen 86 db

Feeder spicc

A feeder spicc, más néven feeder tip vagy feeder quiver, egy kiegészítő eszköz a feeder horgászmódszerhez, amely a bot érzékenységét és jelzéseit tovább fokozza. A bot vége vagy végső szakasza, amely speciális anyagból, általában üvegszálas vagy karbon kompozitból készül, és vékonyabb és érzékenyebb, mint maga a bot.

A feeder spiccnek két fő célja van. Először is, a spicc érzékenyebb reakciót nyújt a halak kapásaira, így még kisebb és finomabb kapásokat is észlelhetünk. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan reagáljunk a halak táplálkozási viselkedésére, és időben rántszunk horogra.

Másodszor, a feeder spicc segít a zsinór feszességének és a horgot tartó szerelék stabilitásának megtartásában. Az érzékeny spicc jelzi, ha a zsinór feszül vagy meglazul, ami segít elkerülni a zsinór elakadását vagy a horgászat akadályozását. Emellett a spicc segít a precíz dobásokban és a csali pontos elhelyezésében.

A feeder spicc könnyen cserélhető és rögzíthető a feeder bottal. A spicc mérete és érzékenysége változó lehet, hogy alkalmazkodjon a horgászhely és a halak jellemzőihez. Kisebb és finomabb spicc ajánlott az érzékenyebb kapásokhoz és kisebb halakhoz, míg nagyobb és merevebb spicc erősebb kapásokhoz és nagyobb halakhoz használható.

A horgászwebshopokban megtalálhatók különböző méretű és típusú feeder spiccek, amelyeket kiválaszthatsz a saját igényeidnek és preferenciáidnak megfelelően. A minőségi feeder spiccek segítenek optimalizálni a feeder horgászmódszer hatékonyságát, és még élvezetesebbé teszik a horgászatot.