Tele feeder

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Dobó súly
-
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk száma
-
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tagok száma
-
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Tele feeder

A tele feeder egy speciális típusú feeder bot, amelyet általában teleszkópos szerkezet jellemzi. Ez azt jelenti, hogy a bot hossza állítható és könnyen összecsukható, így könnyen szállítható és tárolható.

Rendkívül praktikusak a horgászok számára, mivel könnyen beállíthatók a kívánt hosszúságra, így alkalmazkodhatnak különböző horgászhelyekhez és körülményekhez. A teleszkópos kialakítás lehetővé teszi a bot gyors és egyszerű összecsukását és kinyitását, így könnyedén átállhatsz a különböző horgászmódszerek között.

Rendelkezhetnek különböző hosszúságokkal és akciókkal. A hosszúság kiválasztása függ a horgászhely méretétől, a kívánt dobótávolságtól és a célszervezet méretétől. Az akció pedig meghatározza a bot rugalmasságát és érzékenységét, hogy hatékonyan érzékeld a halak kapásait és a kapásjeleket.

A tele feeder botokhoz általában tartozik egy etetőkosár rögzítő rendszer vagy spicc, amely lehetővé teszi az etetőkosár pontos és biztonságos rögzítését a bot végéhez. Az etetőkosár tartalmazza az etetőanyagot és csalit, amelyek vonzzák a halakat a horoghoz.

A horgászwebshopokban megtalálhatók különböző méretű és típusú tele feeder botok, amelyek közül választhatsz. Fontos, hogy válaszd a minőségi botokat, amelyek tartósak és megbízhatóak, hogy hosszú távon élvezhesd a horgászatot. A tele feeder botok ideálisak a hosszabb horgászatokhoz, a távoli dobásokhoz és a nagyobb halakhoz, és nagyszerű választás lehet a horgászfelszerelésedhez.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!