Hagyományos teleszkópos

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Dobó súly
-
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tagok száma
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat

Kategóriák

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Hagyományos teleszkópos

A hagyományos teleszkópos botok a horgászat egyik klasszikus eszközei, amelyek könnyű szállítás és tárolás szempontjából rendkívül praktikusak. Ezek a botok a teleszkópos szerkezetnek köszönhetően könnyedén összecsukhatók és kinyithatók, így könnyen hordozhatók és szállíthatók.

Botok különböző hosszúságokban érhetők el, és a horgász preferenciáitól és a célszervezet méretétől függően választhatók ki. Rövidebb teleszkópos botok könnyebb manőverezést tesznek lehetővé kisebb horgászhelyeken vagy szűkebb területeken, míg hosszabb botok nagyobb dobótávolságot biztosítanak és hatékonyabbak lehetnek nagyobb tavakon vagy folyókon.

A hagyományos teleszkópos botok jellemzően könnyű anyagból, például üvegszálas vagy karbonszálas kompozitból készülnek, ami a könnyű súly mellett tartósságot és megbízhatóságot biztosít. Az anyag minősége és a bot felépítése határozza meg a bot érzékenységét és erősségét.

A horgászwebshopokban széles választékban megtalálhatók a hagyományos teleszkópos botok, különböző márkáktól és mérettől függően. Fontos, hogy válaszd a minőségi botokat, amelyek megfelelően kiegyensúlyozottak és kényelmesek a használat során. A megfelelő teleszkópos bot kiválasztása lehetővé teszi a hatékony és kényelmes horgászatot, és hozzájárul az örömteli élményekhez a vízparton.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!