Harcsázó

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Bot átméreő (mm)
-
Csónak padlója
Csónak színe
Dobó súly
-
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk száma
-
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tagok száma
-
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

1–28 termék, összesen 63 db

Harcsázó

A harcsázó botok speciálisan a harcsák horgászatára tervezett erős és strapabíró botok, amelyek a nagy halak kifogására és kezelésére készültek. Általában hosszabbak és erősebbek más típusú botokhoz képest, hogy képesek legyenek megbirkózni a harcsák erejével és méretével.

Kiváló dobóképességgel rendelkeznek, ami lehetővé teszi a távoli dobásokat és a precíz helyzetbe állítást. Emellett rendkívül erősek és merevek, hogy megbízhatóan megtartsák a kapásokat és könnyedén kezeljék a nagy halakat. Gyakran két- vagy többrészes kivitelben érhetők el, hogy könnyebb legyen a szállítás és a tárolás.

Anyaga általában erős karbon vagy üvegszálas kompozit, amelyek biztosítják a bot tartósságát és teherbírását. A botokon jellemzően erős fogantyúk és markolatok találhatók, hogy a horgász kényelmesen és biztonságosan tudja kezelni a botot a harcsák horgászatához.

A harcsázó botokhoz megfelelő harcsázó orsók is választhatók, amelyek erős és megbízható fékrendszerrel rendelkeznek a harcsák kezeléséhez. Az orsó és a bot együttesen kiegészítik egymást, és hatékony eszközt biztosítanak a harcsázáshoz.

A horgászwebshopokban széles választékban megtalálhatók a harcsázó botok különböző hosszúságban, erősségben és típusban. Fontos, hogy válaszd a megbízható és minőségi botokat, amelyek megfelelnek a harcsázáshoz szükséges igényeknek. A harcsázó botok ideális választások a harcsák horgászatához, és segítenek a sikeres és izgalmas fogások elérésében.